maanantai 6. huhtikuuta 2009

Viikko 14

Viimeinen kokonainen harjoitusviikko Suomessa on nyt pulkassa ilman sen suurempia ihmettelyjä. Tavoittena ollut 10 tuntia tuli kasattua kahdeksalla juoksutunnilla ja runsaalla parilla fillaritunnilla. Maanantaina pidin lepopäivän sunnuntaisen Montrailin päälle. Keskiviikkona vedin viimeisen VK-treenin matolla. Juoksin pari kilsaa verryttelyjä, jonka jälkeen kahdeksan kilsaa kiihtyvällä vauhdilla. Viimeinen kilsa meni 3.45min/km, mutta jostain syystä ei sykkeet nousseet ihan yhtä korkealle tasolle kuin aikaisempien vastaavien harjoitusten yhteydessä. Oliskohan johtunut näiden lenkkien vähyydestä, tiedä häntä. Loppuverryttelyssä kuitenkin syke taas tippui normaalia alemmaksi.

Perjantaina kävin Juhalla hierottavana. Käytiin kiinnikkeet läpi ja keskityttiin lonkanseutuun. Juhan kommentin mukaan "ei näin löysää perää ole aikaisemmin ollut". Onkohan se hyvä kommentti ;-)

Tällä viikolla ei paljoa enää ehdikään tekemään. Lähtö Japaniin on keskiviikkona ja siitä eteenpäin teen korkeintaan joitakin lyhyitä lenkkejä. Lähinnä ohjelmassa on kävelyä ja matkakohteeseen tutustumista.

Kisaseuranta onnistuu parhaiten varmaan tuolta Juoksufoorumin kautta (Sakura-Michi -ketjusta) tai sitten järjestäjien sivuilta.

Tässä muuten vielä kuva viime viikonlopun tölkkisaaliista. Joku ystävällinen ohikulkija oli pakannut tyhjät tölkit ihan valmiiksi pussiin. Oli paljon helpompi kantaa ne kotiin. Jos kaikki roskaajat olis yhtä ystävällisiä niin tämä olisi paljon helpompaa.

6 kommenttia:

Tassuttelija kirjoitti...

Sulla on varmasti tulossa aivan upea reissu - sekä juoksun että muunkin lomailun suhteen. Japani on ihana lomailumaa. Vielä minäkin jonakin vuonna hankkiudun Sakura-Michille... Tosin olen kunnianhimoisesti päättänyt oppia japania ennen sitä. Yksityistunnit ovat jo alkaneet. Syökää Sakura-mocheja ja hörppikää daiginjoa munkin puolesta - eli hauskaa matkaa!

Hietsu kirjoitti...

Eipä sitten muuta kuin unohtumatonta reissua, hieno edustus on Suomesta! Mukavassa vireessäkin olet Montrailin persuteella. Nauttikaa juoksusta ja kaikesta muustakin!

Tassuttelija, samat ajatukset mullakin - Sakuraan viimeistään 2010-luvun lopulla. Kreikan ja japanin opinnot pitäisi aloittaa...

Mara.S kirjoitti...

Nautinnollista matkaa.

corner kirjoitti...

Hyvää matkaa!

X-Caliber kirjoitti...

Tsemppiä matkaan!

Toivottavasti kilpailun aikainen tulospalvelu toimii edes jotenkin, vaikka parin viime vuoden tulospäivittäjä onkin tällä kerralla itse mukana juoksemassa.

StanleyPark kirjoitti...

Kiitos toivotuksista. Matkasta tulee varmasti hieno. Hiukan jännittää, kun jäi noi kielen opiskelut suht vähälle. Pari viimeistä viikkoa ei ole paljoa muuta tullut lenkeillä ajateltuakaan kuin itse juoksua. Kameran muistikortit on tyhjennetty ja ne vain odottavat uusien maisemien ikuistamista.

Pari tuntia vielä töitä ja sitten kentälle. Katsotaan saanko plokia päivitettyä Japanista käsin.

Viikko 20 treeniä ja pihahommia

Mennyt viikko on ollut erityisen kuivaa ainakin täällä Nuuksion seudulla. Pölyä riittää ilmassa ja puiden siitepölykin on nyt todella runsa...