sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Viikko 4/6

Kulunut viikko on ollut aika erilainen, kun lepopäiviä on mahtunut mukaan peräti kolme kappaletta. Harjoitustunnit tulivat täyteen jo perjantaina ja tänään sunnuntaina mietin jo pienen ylimääräisen lenkin heittämistä. Ensi viikolla saa kuitenkin tehdä lenkkiä tuplasti enemmän, joten päätin sitten pitkästä aikaa siivota autotallia, kun se on remontin jäljiltä melkoisessa sotkussa. Aika siistiä tuli parissa tunnissa, jonka jälkeen putsasin vielä fillarin. Se oli päässyt menemään aika likaiseksi edellisillä lenkeillä, kun tiet alkavat sulaa lumesta ja jäästä ja kuravettä on joka paikassa. Fillaroidessa käyttämäni reppu on myös sen näköinen, kun se kaipaisi pientä pesua.

Viikkossa tuli kasaan kuusi juoksutuntia, kolme fillarointia ja tunti lihaskuntoa. Ihan ok perusviikko, ei mitään eksoottista. Ensi viikolla onkin seuran kevätleiri ja siellä saa varmasti juosta ihan tarpeeksi. Ja vieläpä huippuporukassa. Toivottavasti mukaan tulee mahdollisimman paljon porukkaa.

Kevään eteneminen Japanissa on ollut sen verran ripeää, että kirsikkapuiden kukinta on hieman normaalia aikataulua edellä. Kiotossa pääsemme nauttimaan juuri parhaimman kukinta-ajan lopusta, mutta itse kisan aikana saattaa olla, että kukinta on meneillään enää ylempänä vuorilla. Rannikolla kukinta on melko varmasti jo ohi. Tämä käy ilmi Japan-guide sivustoilta.
Pitää toivoa, että saadaan hienoja kuvia kirsikankukista.

Viikonloppuna Skövdessä juostun 6h kisan tulokset löytyvät täältä. Kova tulostaso on ollut, kun voittaja Henrik Olsson on juossut päälle 81km ja neljä muuta on ylittänyt 70km rajan. Eikä ole ihan huono toi osanottajien lukumäärä: 151!

Ei kommentteja:

Viikko 20 treeniä ja pihahommia

Mennyt viikko on ollut erityisen kuivaa ainakin täällä Nuuksion seudulla. Pölyä riittää ilmassa ja puiden siitepölykin on nyt todella runsa...