maanantai 23. maaliskuuta 2009

Brno 48h kisat

Viikonloppuna on taas kisattu Tsekeissä legendaarinen Brno 48h kisa. Tulostaso jäi tällä kertaa hieman edellisvuosista, mutta alustavien tulosten perusteella 11 juoksijaa olisi ylittänyt 300km rajapyykin. Voittoon juoksi tällä kertaa tsekkiläinen Dan Oralek 366km tuloksella. Ruotsin Christian Ritella oli seitsemäs tuloksella 310km.


Seuraavat 48h kisat käydäänkin sitten Ateenassa 8.-10. huhtikuuta sekä "superviikonloppuna" 22.-24. toukokuuta, jolloin kisoja käydään Ranskan Surgeresissa (kutsukilpailu?), Tanskan Bornholmissa sekä Itavallan Wienissä. Bornholmissa paikalla myös edustava joukko Suomalaisia.

2 kommenttia:

Hietsu kirjoitti...

Kevään 48 tunnin kisoista kannattaa ehdottomasti mainita myös Ranskan Surgeres, joka juostaan samana viikonloppuna kuin Bornholm. Viime vuoden maailman top10-juoksijoista 7 (naiset) ja 4 (miehet) teki parhaan tuloksensa siellä.

StanleyPark kirjoitti...

Kiitos vinkistä, en ollut huomannut. Lisäksi taitaa olla neljäkasi vielä Wienissäkin samana viikonloppuna. Korjataanpa tuota tekstiä vähän.

Viikko 20 treeniä ja pihahommia

Mennyt viikko on ollut erityisen kuivaa ainakin täällä Nuuksion seudulla. Pölyä riittää ilmassa ja puiden siitepölykin on nyt todella runsa...