sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Viikko 38 - vika viikko

Nyt on viimeiset harjoitukset tehty. Viikko koostui yhteensä viidestä noin kympin lenkeistä, yhteensä 51km/4.33h. Lisäksi yksi lepopäivä ja yksi hierojalla käynti. Jalat oli edelleen pienen hieronnan tarpeessa ja huomenna maanantaina hoidetaan hieronnassa vielä viimeistely jaloille. Yhtään lenkkiä en enää juokse ennen kisaa, korkeintaan pientä sienestystä ja marjastusta. No, ei ehkä kuitenkaan.

Kamat on muuten reissua varten hankittu ja pakattu, lähtö on keskiviikkoaamuna. Nyt näyttäisi siltä, että sääennusteet lupaavat jopa ihan inhimillisiä lämpötiloja, perjantaille 22 astetta ja lauantaille 21 astetta. Sääennustetta voi seurata esimerkiksi täältä AccuWeartherin sivuilta. Tilanne voi kuitenkin muuttua ja paras on varautua siihen kuumaan vaihtoehtoon.

Muuten aika menee vähän hermoillessa. Lauantain ja sunnuntain lenkit meni huomattavasti korkeammilla sykkeillä kisajännityksen takia. Edes ihan tasaisten pätkien aikana ei sykkeet laskeneet ja ajatukset nyt tietysti olivat jo siellä kisassa. No, vielä viisi yötä jouluun.

2 kommenttia:

corner kirjoitti...

Mä en viimeisellä viikolla mitannut sykkeitä ollenkaan, kun arvelin että lukemat voivat olla mitä vaan. Tässä vaiheessa sykkeille ei voi kuitenkaan tehdä mitään, ja muullahan ei ole oikeasti väliä kuin sillä että pumppu hakkaa.

Sääennusteet näyttää tosi hyviltä, itse asiassa yöstä voi tulla tosi kylmä. Alunperin ajattelin pärjätä shortseilla koko matkan, mutta taitaa olla viisainta varata Lyrkiaan tai Mountain Baseen pitkät housutkin.

StanleyPark kirjoitti...

Itsekin pakkasin pitkät housut yöosuutta varten. Muuten päivälämpötila kuulostaa loistavalta.

Ateenassa tavataan!

Kolme viikkoa ja kohti Sinister7 kisaa

Kolme viikkoa on taas kulunut edellisestä päivityksestä. Aika on taas ollut vähän kortilla tai sanotaanko, että blogi jäänyt vähemmälle prio...