maanantai 1. syyskuuta 2008

Viikko 35

Elokuun viimeinen viikko ja samalla toiseksi viimeinen määräviikko ennen Kreikan kisaan sujui juuri suunnitelmien mukaan. Jalka kesti hyvin alkuviikon viisi parituntista lenkkiä. Sunnuntaina tehdyn pitkän lenkin jälkeen huomasin illalla jalan olevan hieman kipeä, mutta jääpalakäsittelyn jälkeen helpotti. Se taisi olla kuitenkin vielä liian pitkä maastolenkki jalalle varsinkin, kun reitti oli paikoin varsin juurakkoista. Ehkä tasainen asfalttipinta sopii sittenkin paremmin jalalle.

Viikon lenkit tulivat juostua seuraavasti:

Ma: asfalttia 20km/1.53h
Ti: maastolenkki Kattilaan 23km/2.08h
Ke: aamulla hieronta (jalkaterät ja kiinnikkeet), illalla asfalttia 20km/1.55h
To: maastolenkki Kattilaan 23km/2.12h
Pe: asfalttia 23km/2.08h
La: puolukkametsässä (ei harj ;-)
Su: Montrail Nuuksiossa 55km/6.40h (kokonaisaika taukoineen 7.09h)

Juoksulenkkejä yhteensä 6kpl, 164km/16.56h.

Sunnuntaina olin ensimmäistä kertaa mukana juoksemassa jo perinteeksi muodostunutta Montrail-lenkkiä. Reitti oli seuraava: Salmi – Luukki – Pirttimäki – Solvalla – Haukkalampi – Kattila – Salmi. Mukana olivat lisäksi Pertsa, Hietsu ja Esa. Ilma suosi juoksuvaellukselle lähteneitä, aurinko paistoi välillä lämpimästikin lämpötilan ollessa arviolta noin 12 asteen tuntumassa. Reitti oli suhteellisen kuiva, eivätkä tossut kastuneet reissulla kertaakaan. Luukissa ja Haukkalammella pysähdyimme pullakahville. Pientä lisäohjelmaa saimme Pirttimäen ja Solvallan välisellä pätkällä, kun vastaamme ajoi iso joukko maastopyöräilijöitä. Kyseessä oli Sigma Super Marathon Cupin osakilpailu. Tarkkana sai olla väistellessä melkoista vauhtia vastaantulevia fillareita.

Tulevalla viikolla on tarkoitus nostaa vielä vähän määriä ja mahdollisesti yrittää tuota tavoitteena olevaa 200km juoksemista. Ilmeisesti pitää kuitenkin lisätä reilusti lenkkien määrää, eikä tehdä ainakaan mitään kovin pitkiä lenkkejä enää.


Ei kommentteja:

Kolme viikkoa ja kohti Sinister7 kisaa

Kolme viikkoa on taas kulunut edellisestä päivityksestä. Aika on taas ollut vähän kortilla tai sanotaanko, että blogi jäänyt vähemmälle prio...