torstai 11. syyskuuta 2008

Kevyttä ja kankeaa

Viikon pari ensimmäistä päivää pidin kokonaan lepoa ja työmatkatkin tuli kuljettua autolla. Illat tuli käytettyä hyväksi juoksuvarusteita selaillessa ja energiapatukoita ja geelejä kaupoista haaliessa. Suunnitelmat omista drop bägeistä Kreikassa alkaa olla valmiit, niitä tulisi näillä näkymin olemaan kahdeksan kappaletta. Ensin meinasin etten ota lisävaatteiden ja lampun lisäksi muita bägejä, mutta ehkä sitä kuitenkin voisi varmuuden vuoksi laittaa jotain matkan varrelle. Se on sitten toinen asia tuleeko ne käytettyä vai ei. Jokaiseen bägiin tulee joitakin patukoita, Eloveena keksejä ja jokunen geeli. Varmaan pitäisi laittaa jokunen suolatablettikin varmuudeksi mukaan.

Keskiviikkona kävin tosiaan parin päivän tauon jälkeen lenkillä ja olipa melkoisen kankeaa menoa. Kylmä ja kostea keli oli selvästi iskenyt jalkoihin - vanhaksiko tässä ollaan tultu. No ei sentään. Tänään kävin uudestaan lenkillä ja nyt meno olikin parempaa kuin pitkään aikaan. Fiilis oli aivan mahtava, kun aurinkokin oli tullut esiin pilvien takaa ja pari päivää jatkunut sade oli loppunut. Ajatukset kulkivat lenkin aikana vääjäämättä tulevaan koitokseen ja siinähän askel piteni ja tiheni väkisinkin. Tasaisellakin juostessa syke nousi aina joitakin lyöntejä, kun kuvittelin juoksevani Kisan viimeisiä kilsoja! Nyt, kun treenit on tehty ja vapaa-aikaa ennen kisaa on huomattavasti enemmän niin ajatukset alkaa valumaan etelään ja tulevaan koitokseen. Eri asioita tulee käytyä läpi ja erilaisiin tuleviin tilanteisiin yrittää jo etukäteen löytää ratkaisuja. Kaikkeen mahdolliseen ei varmaan pysty varautumaan, mutta jotain yllätystä pitää tässäkin seikkailussa olla.

Loppuviikko menee edelleen parin lenkin parissa ja vähän fillarointia siinä sivussa. Ja ilmeisesti lapion varressa, kun pumppuremontti on viimein saatu valmiiksi. Tää on pitkä juttu ja tästä tulee ehkä tarinaa joskus toiste.

3 kommenttia:

Timo kirjoitti...

Niin se aika rientää, pari viikkoa enään.
Toivottavasti viimeinen silaus sujuu mallikkaasti !

Sari kirjoitti...

Totta, jännitys tiivistyy kun H-hetki lähestyy. Suunnitelmat alkavat hahmottua, mutta nöyrästi lähdetään liikkeelle. Kisa on arvaamattomampi kun aiemmat seikkailut.

corner kirjoitti...

Joo, tunnelma alkaa tiivistyä. Mulla on suunnitelmissa tunnin mittaisia treenejä ensi viikolla, sen enempää en tässä kohtaa aio rehkiä. Varusteetkin alkaa olla mietittynä, kaupasta ei tarvitse hakea muuta kuin eväitä drop bageihin. On tää joulun odotus tuskaista...

Treeniyhteenveto 2023

Vuotta on vielä pari päivää jäljellä, mutta tässä vähän yhteenvetoa treeneistä (päivitetty 2.1.2024). Datat tulee Polar Flown puolelta: Koko...