sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Rogaining esittely

Perjantaina julkaistussa Polkuporinat-jaksossa pääsimme keskustelemaan Rogainingista Janne Snellmanin kanssa. Janne on yksi suomalaisia pioneereja lajin parissa ja on nähnyt lajin kehittymisen Suomessa viime vuosina. Polkuporinoiden jaksossa Janne kertoo kaiken lajiin liittyvän oleellisen tiedon sekä antaa hyviä vinkkejä niin aloittelijoille kuin myös jo pidempään lajin parissa olleille.



Ajattelin kerätä tähän vielä muutaman hyvän linkin, joiden kautta löydätte lisää tietoa lajista ja siihen liittyvistä asioista.

Rogaining Finland julkinen FB-ryhmä. Tässä ryhmässä on yli 1800 jäsentä ja tämän sivuston kautta löytyy paljon tietoa lajista. Tapahtumat-osiossa löydät Suomessa järjestettäviä rogaining-kisoja. Ja mitä et täältä löydä niin sen voit täältä kysyä. Tätä kautta voit löytää itsellesi myös roga-parin jos olet sellaista vailla.

Kansainvälisen Rogaining liiton (IRF) FB-sivut. Kuten edellä, mutta kv-tason asioita.

Rogaining.fi lajiliiton sivustolla löytyy lajiesittely sekä rogaining-uutisointia kotimaasta ja ulkomailta. Sieltä löytyy myös rogaining-kisakalenteri sekä tietoa Rogaining Finland lajiliitosta.

Näiden lisäksi useilla kisajärjestäjillä on omat sivustonsa, joita en kuitenkaan tähän listaa. Toivottavasti näillä vinkeillä joku löytää hienon lajin pariin.



Ei kommentteja:

Treeniyhteenveto 2023

Vuotta on vielä pari päivää jäljellä, mutta tässä vähän yhteenvetoa treeneistä (päivitetty 2.1.2024). Datat tulee Polar Flown puolelta: Koko...