sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Viikot 9, 10 ja 11 motivaatiota hakien

Taas on mennyt useampi viikko edellisestä kirjoituksesta. Harjoittelussa ei ole ollut paljoa kerrottavaa ja se onkin heijastunut myös kirjoittamiseen. Mielessä on pyörinyt paljon huonoja ja sitäkin huonompia tekosyitä miksi lenkille ei ole tehnyt mieli lähteä. Ja vaikka lopulta olisi lenkille tullut lähdettyä niin tuloksena on ollut sellainen lyhyt raapaisu.

Alkuperäisenä suunnitelmana oli nostaa maaliskuun alussa treenimäärät uudelle tasolle, mutta viimeiset kolme viikkoa ovatkin jääneet sinne 10 - 12 tunnin haarukkaan. Näistä tunneista suurin osa on ollut juoksua, mutta ero alkuperäiseen suunnitelmaan on melkoinen. Jos tästä kaikesta jotain hyvää etsii, niin tällä viikolla sain tehtyä matolla pari kovavauhtista treeniä. Edellisviikolla yhden. Jos kovavauhtisia treenejä saisi 2-3 kappaletta viikkoon niin se auttaisi huomattavasti tulevan kesän karkeloissa. Tämä vauhtien nostaminen olikin yksi tämän harjoituskauden teemoja. Nyt täytyy panostaa niihin sekä pitää ohjelmassa vielä salitreenit hyppyineen niin kyllä tästä hyvää tulee. Jos vielä jossain vaiheessa tuo kevät pääsee kunnolla käyntiin ja saadaa oikeasti se Föhntuuli puhaltamaan niin ehkä se mielikin virkistyy ja lenkillelähtö tuntuu helpommalta. Karhunkierrokselle on aikaa pari kuukautta, mutta siellä ei kunto ole vielä kohdallaan.

Loppukauden kisat on vielä päättämättä, kun Italiassa on oopperat vielä kesken. Sieltä pitäisi alkaa jotain kuulumaan kuun lopussa ja sen jälkeen tiedetään miten se kortti pelataan. Mutta tämä odottelu ei sekään helpota tilannetta. Voihan se sitten olla, että tälle vuodelle ei mitään isompaa kisaa tulemaan vaan harjoitellaan ja valmistaudutaan ensi kautta varten.

Alla vielä muutama kuvat

Lenkkiä Helsingin keskustassa


Mittarin mukaan on lämmintä
Ei kommentteja:

Viikko 6 ja pakkasista loskaan

Kovemmat pakkaset ovat ainakin hetkeksi siirtyneet muualle ja tämä viikko on mennyt aika vetisissä keleissä. Varsinkin loppuviikosta meillä...