sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Viikko 46 ja Sysikallio yhteislenkkiä

Taas on yksi hyvä treeniviikko takana. Perustekemisen lisäksi viikkoon mahtui kaksi pidempää treeniä ja vieläpä sopivasti palautumista.

Edellisen viikonlopun kahden pitkän treenin perään maanantaina oli tarkoitus ottaa vähän rauhallisemmin. Töiden jälkeen kävin joogassa, josta sitten juosten kohti kotia. Tarkoitus oli kiertää pieni lisälenkki, mutta jalat tuntui jotenkin hyytelölle. Joogatunnilla oli tehty yksi uusi etureiden venytysliike ja ilmeisesti se teki jalat aika veteliksi. No, köpöttelin siitä sitten suoraan kotiin sen enempää kiertelemättä. Työkaveri valitteli samaa ongelmaa jalkojen kanssa seuraavana päivänä eli kai se siitä johtui.

Tiistaina ehdin käydä nopeasti salilla ja illalla oli vuorossa Sysikallion yhteislenkki. Juoksin kotoa ensin Jannelle ja kiersin pari kierrosta reittiä ja siitä sitten takaisin kotiin, edelleen juosten. Aikaa kului lähes 3,5 tuntia. joten siitä tuli hyvä pidempi harjoitus.

Keskiviikkona oli leppoisampi päivä, kun kävin fillarilla töissä. Kotiin tullessa tein pienen lisälenkin. Joskus kahdeksan maissa kotiin ajellessa näkyi pohjoisella taivaalla revontulet. Luulin niitä ensin valonheittimiksi, mutta kyllä ne ihan oikeat revontulet olivat. Näyttivät todella hienoilta. Torstaina oli tarkoitus käydä salilla, mutta aika loppui kesken ja jouduin tyytymään pelkkään kotimatkalenkkiin jalan. Myös perjantai oli aika kiirettä, mutta sain tehtyä matolla kympin lenkin ja kerättyä tonnin nousua.

Lauantaina olikin sitten syksyn ensimmäinen pitkis Sysikalliossa. Vaihdoin aamupäivällä autoon talvirenkaat ja puuhastelin muita kotihommia. Iltapäivällä neljältä lähdettiin sitten kiertämään Sysikallion reittiä porukalla. Ennen lenkkiä söin kotona ison ruoka-annoksen, jotta pääsi kokeilemaan lenkkiä ihan täydellä vatsalla. Pimeää oli jo aika alusta sen verran, että ekalla kierroksella piti laittaa lamppu päälle. Homma lähti hyvin liikkeelle heti ekasta kierroksesta. Kierrosaika oli siinä 40-42 minuutin pinnassa ja tauot 4-7 minuuttia. Myös taukojen aikana tuli pupellettua kaikkea mahdollista syömistä. Kahdeksaan kierrokseen meni aikaa runsaat kuusi tuntia melko maltillisilla sykkeillä. Ylämäissä syke pääsi aina nousemaan, mutta tasaisilla ja alamäissä sykkeet palautuivat hyvin. Kokonaisuutena erittäin hyvä treeni tulevaan kisaan.


Gepardin tyylinäyte

Miika

Miika ja Ossi

Janne ja Mikko

Sunnuntaina kierrettiin Asmon kanssa lähimaisemissa peruslenkki. Parituntinen meni nopeasti, kun aurinkokin paistoi mahtavasti.
Ihan valmiina

Nuuksion järviä

Poseerausta kesken lenkin


Viikolle kertyi treenitunteja noin 19,5, jossa 16 tuntia könyämistä/juoksua. Ensi viikko vaatii vähän luovempaa ajankäyttöä ja katsotaan nyt minkä verran treeniä saadaan kasaan.

Ei kommentteja:

Viikko 6 ja pakkasista loskaan

Kovemmat pakkaset ovat ainakin hetkeksi siirtyneet muualle ja tämä viikko on mennyt aika vetisissä keleissä. Varsinkin loppuviikosta meillä...