maanantai 2. maaliskuuta 2015

Viikko 9 ja Vierumäki

Ja taas on viikkoraportointi vähän myöhässä. Kiirettä pukkaa, mutta viikonloppuna oli myös fasiliteettien kanssa haastetta, kun tietokone oli kotona ja me olimme lomalla Vierumäellä. Siitä syystä viime viikko käydään läpi vasta nyt maanantaina. Ei hätää, rutiinit ei enää tässä iässä paljoa muuta. Vähän kuin katsoisi "kauniita ja rohkeita". Paljoa ei jää paitsi vaikka jokunen kuukausi/vuosi jäisi näkemättä.

Eli, tarkoitus oli aloittaa treenit tulevaan kautta kohti, mutta mutta. Vähän kuten pelkäsin, niin viime viikonlopun lorvailut Esport Areenalla 24h kisassa aiheuttivat pienimuotoisen flunssan juuri ennen viikonloppua. Pari päivää meni levon merkeissä ja pari seuraavaa vielä kevyesti treenaten. Sikäli harmillista, että Vierumäki tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet eri harjoitteiden tekemiseen.

Viikko alkoi normaalisti fillarilla töihin ja takas. Siinä välissä kävin joogassa, jossa ensimmäistä kertaa sitten tammikuun alun en tullut oikein mistään kipeäksi. Yleensä jokin venytysliike on aiheuttanut merkittäviä kipuja, mutta nyt päästiin helpommalla. Illalla piti vielä tehdä ne pahimmat venytykset.
Tiistaina kävin päivällä salilla ja illalla juoksin töistä kotiin. Kotiin tullessa tein kolme lyhyttä vetoa hermotusta varten. Ei se nyt ihan toivottomalta tuntunut. Salilla tuli tehtyä hyppysarjoja läpi treenin ja niiden välissä muita tukevia liikkeitä kuten vatsoja ja käsiä. Oikein hyvä. Keskiviikko meni fillarin selässä pienen lisälenkin saattelemana.

Torstaina, tai oikeastaan jo keskiviikkoiltana, oli sitten sellainen tunne, että flunssa tästä tulee. Ei muuta kuin paljon d-vitamiinia  ja toivetta paranemisesta. Pidin vielä perjantaina taukoa. Päivä meni kuitenkin töissä ja Vierumäelle ajossa. Matkalla piti vielä pysähtyä Lahessa Kärkkäisellä ja käydä ostamassa Anton-buffi.
Lauantaina kävin luontopoluilla ja mökkikylässä kiertelemässä leppoisaan tahtiin. Tiet oli todella liukkaat. Sunnuntaina piti ensin lähteä hiihtämään, mutta ajattelin helpottaa Arton urakkaa ja lähdinkin sitten poluille juoksemaan. Osa meni poluilla ja osa ihan umpihangessa.

Anton buffi

Vierumäki Kaskelan edessä

Mäkihyppytornin montussa

Raskasta on tää lomailu. Rusina ja Laku

Liisan tekemä meksikolainen ruoka

Rusina vaanii hiihtäjiä

Vierumäen luontopolulta
Mainos: tontteja myytävänä ;-)

Ja lisää tontteja myytävänä

Leveän ojan ylitys kuivin jaloin
Kuin telkkä pönttöön.
Viikolle kertyi vain 10 tuntia treeniä, mikä tosin oli sellainen torjuntavoitto flunssasta. Ensi viikolla tärähtää.


Ei kommentteja:

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...