sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Viikko 50 ja selvät suunnitelmat

Nyt olis toinenkin keventelyviikko takana ja ainoastaan kisaviikko enää edessä. Tästä viikosta tuli lähes kopio edellisestä. Ainoastaan juoksulenkit ovat vähän lyhentyneet tällä viikolla sekä salitreenejä tein vain yhden. Tunteja kertyi runsaat 10, jossa sekä juoksu- että fillarikilsoja 64. Viikon ainut salitreeni meni jo aika maltillisesti ja lähinnä sellaista core-treeniä jalkojen jäädessä rauhaan. Toki kyykkyhypyt tuli tehtyä lopussa kuten aina muutenkin.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä saimme lunta sellaiset 5-8 senttiä ja maisema oli vielä sunnuntain lenkillä Nuuksiossa todella hieno. Aurinkokin taisi hieman näyttäytyä. Alla muutama kuva.Lauantaista tuli kokonaan välipäivä, kun käytiin kaupungissa katsomassa viimeinen osa Hobbitista. Samalla kävin ostamassa tulevaa Sysikalliota varten ScandinavianOutdoorista vedenpitävät sukat sekä silkkisukat niiden alle. Saattaa olla vähän liian tukeva paketti tossun sisälle, mutta on sitten mukana siltä varalta, että niille tulee tarvetta. Tosin ne silkkisukat oli rikki heti pakettia avatessa, joten ne pitää yrittää vaihtaa vielä ennen kisaa.


Perjantaina mietittiin sitten coachin kanssa vielä tuota tulevaa Sysikallio kisaa. Päätös siitä mille matkalle sinne ollaan lähdössä on pyöritelty tässä pitkin syksyä ja alkutalvea. Ja useampaan kertaan olen jo asian päättänytkin osallistuvani vain lyhemmälle matkalle, mutta aina tuo päätös on tuntunut jotenkin väärältä. Perjantaina sitten juteltiin ja coachikin sitten vähän vastahakoisesti suostui, että lähdemme sille pidemmälle matkalle. Maksimiaika on 64 tuntia ja valvomista tulee enemmän kuin missään edellisessä kisassa. Kovin paljoa ei voi etukäteen asioita suunnitella, mutta varautumista erilaisiin asioihin voi tehdä. Joka tapauksessa ikimuistoinen kisa on tulossa...jos siitä jotain jälkeenpäin muistaa.

Tulevalla viikolla tehdään vielä pari lyhyttä juoksulenkkiä ja yritetään lepäillä mahdollisimman paljon. Kaikki pakkailut kisaa varten pitää vielä miettiä. Onneksi kisapaikalle ei ole kuin 10 kilsaa, joten coachi voi käväistä kotona hakemassa tavaraa, jos jotain kriittistä pääsee unohtumaan.

Ei kommentteja:

Viikko 1 ja 2 ja Loppiaisrogaining

Loppiainen sattui tänä vuonna sunnuntaille enkä enää Loppiaisrogan jälkeen jaksanut alkaa kirjoittaa yhteenvetoa viikosta ja itse rogasta. ...