sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Viikko 36 katsojana

Viikko on UTMB:stä vierähtänyt. Ajatukset ovat vielä olleet tiukasti Alpeilla vaikka töihinkin ollaan palattu. Tosin välillä on ajatukset olleet jo tulevassakin kisassa. Hetkessä eläminen voi suurien tunteiden kanssa olla joskus aika hankalaa.

Viikko on ollut ulkoilun puolesta rauhallista menoa. Edes fillarilla ei ole tullut töissä käytyä. Lihaksisto on tuntunut jo erittäin hyvälle, mutta väsymys on ollut melkoista. Iltapäivisin on väsy hiipinyt jo puseroon ja on tehnyt mieli mennä nukkumaan. Iltayhdeksältä on ollut viimeistään pakko päästä nukkumaan. Vanhaksiko sitä ollaan tultu?


Uusia kisaraportteja on syntynyt viikon aikana. Alla kooste niistä, joita löysin.
Jukan raportti.
Anssin raportti.
Joukon raportti.
Tommin raportti.
Tomin raportti ja video.Ja Antin PTL:stä tehty video.

PTL 2014 from Antti Niinikoski on Vimeo.

Lisäksi on Antonin kisaraportti, jossa on paljon samoja piirteitä kuin omassa kisassani. Tosin loppuajat poikkeavat melkoisesti toisistaan ;-)

Lauantaina olimme coachin kanssa seuraamassa Nuuksio Classic kisaa. Paikalla oli muitakin "liivijengin" jäseniä ja kannustus oli paikoin ihan Keski-Eurooppalaista tasoa. Sen verran kovaa soivat lehmänkellot ja muut kilkattimet. Alla muutama kuva.

Kilpailun johtoa


Lähdössä

Kärki Swinghillin mäessä

Janne Mononen
Henri Ansio

Jussi Nokelainen

Janne Hietala

Maija Oravamäki
Loput kuvat löytyvät täältä.

Uutisointia löytyy Kestävyysurheilun puolelta. Buff Trail Tour Finlandin kärjessä paikkansa säilyttivät Maija Oravamäki ja Janne Hietala ennen viimeistä osakisaa Kolilla. Tulokset miehet ja naiset. Myös YLE uutisoi polkujuoksua kiitettävästi. Lauantai-illan pääuutislähetyksessä oli lyhyt kooste tapahtumasta. Hienoa!

Sunnuntai meni ravitsemuspuolen tehtävien parissa, mutta päivällä ehdin käydä ekalla lenkillä sitten utmb:n. Runsaat puolitoista tuntia meni Nuuksiossa rennolla vauhdilla. Lihaksisto tuntui jo aika hyvälle, mutta hengityselimistön kanssa on vielä palauttelua edessä. Ensi viikolla päästään jo vähän enemmän ulkoilun pariin.

Ihmiset ovat selvästi palanneet lomilta takaisin töihin ja viettävät nyt viikonloppuja kauniissa Kansallispuistossamme. Sen verran paljon oli väkeä poluilla.

Ei kommentteja:

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...