sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Viikko 44 pientä ulkoilua

Viime viikonlopun Mammuttiruntusta on selvitty suurin piirtein. Mitään pahempia vammoja ei syntynyt, mutta väsymystä on podettu pitkin viikkoa. Normaalia nukkumaanmenoaikaa on saanut useampana iltana ruuvata vähän aikaisemmaksi, sen verran on vielä väsymystä yhden yön valvomisesta. Vielä kun kelit on ulkona olleet pimeät ja syksyiset niin sieltäkään ei ole tullut paljoa piristävää valoa.

Koko työviikon kuljin fillarilla töihin ja takas. Juoksu ei vielä paljoa maistunut, mutta fillaria pyöritellessä ei lihaksistossa tuntunut edes alkuviikosta paljoa jumia. Perjantaina pidin etäpäivää kotona ja samalla vapaata ulkoiluista.

Lauantaina käytiin coachin kanssa Veikkolassa kokeilemassa ratajuoksua. Veikkolan urheilupuiston rata on melko uusi ja sen pinta on edelleen mukavan kimmoisa. Ilma oli aamupäivällä hetkittäin melkein aurinkoinen, mutta muuttui iltapäivästä pilviseksi ja sateiseksi. Törmäsimme sattumalta Jussiin, joka sitten lähti vielä juoksemaan kanssani kotiin. Alla muutama kuva radalta.Moukari ja häkki

Häkki

Rata ja häkki
Sunnuntaina juoksin vain lyhyen vajaan tunnin lenkin järven ympäri ja lisäksi lyhyen joogan. Aika jäykkää oli, kun edellisestä joogasta on aikaa melkoisen paljon. Keli oli sumuisen harmaa koko päivän. Jos tällä viikolla olisi sateet tulleet lumena niin lunta olisikin kertynyt mukavasti. Sademittarissa oli nyt viikon saldona yli 30 milliä vettä. Aamupäivällä saimme lisäksi tehtyä vähän pihahommia. Talvi voi alkaa tehdä tuloaan, piha on nyt valmis.

Loppuvuodelle tuli vielä yksi pieni tapahtuma, kun J laittoi pikkujoulukutsun Sysikallio100 tapahtumasta. Sinne piti tietysti laittaa ilmoittautuminen sisään, sen verran pimeänä tapahtumana sitä mainostettiin. Tulevalla viikolla päästään kokeilemaan reittiä ja sitten ei muuta kuin treeniä koneeseen.

Ensi vuodesta ja sen kisoista ei vielä ole paljoa tietoa. UTMB:n arvontaan tulee varmaan laitettua paperit sisään, kun kasassa on nyt kahdeksan pistettä. Japanin UTMF kisaan ensi keväänä oli tarkoitus lähteä, mutta pisteet eivät sinne riittäneet kuten eivät riittäneet neuvottelutaidotkaan kisajärjestäjien kanssa. Se jääköön siis tuleviin vuosiin. 

2 kommenttia:

Mika kirjoitti...

No on kyllä hullu tapahtuma tuo Sysikallio100 :) Liukas, ehkä jopa jäinen kallio ja pimeä ei kuulosta kovinkaan hyvältä yhdistelmältä. Miten ihmeessä siitä voi selviytyä edes joten kuten ehjänä?

StanleyPark kirjoitti...

Moi Mika, varmasti tulee olemaan hyvin hankala edetä muutenkin vaativassa maastossa. Varsinkin mitä pidemmälle mennään niin jalatkin kantaa aina vaan huonommin. Mutta mielenkiinnolla odotan tätä haastetta.

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...