keskiviikko 21. elokuuta 2013

Viikko 34 ja väsyttää

Viikonlopun pitkä kisa Hämeen metsissä on painanut sittenkin jaloissa aika paljon. Työmatkan ovat menneet leppoisasti fillaroiden, mutta paljoa enempää ei alkuviikosta jaksanutkaan tehdä. Punttisali jäi tiistaina väliin ja keskiviikkona pidin kokonaan lepopäivän.

Perjantaina lähdin töiden jälkeen ensimmäiselle juoksulenkille Retki-Rogan jälkeen ja meno oli takkuista. Vajaan puolentoista tunnin lenkillä vauhti oli suht ok, mutta niin sykkeet olivat todella korkeat ja jalat tuntuivat raskailta. Lauantaina aamupäivällä meno oli lähes samanlaista vastaavalla lenkillä. Sunnuntaina juoksin vähän pidemmän runsaan parituntisen metsässä ja nyt meno oli lopussa melko tuskaa. Isommat ylämäet piti suosiolla kävellä.

Viikolle kertyi yhteensä runsaat 9 tuntia ulkoilua, jossa 55 kilsaa juoksua ja 105 kilsaa fillaria. Melko hankala viikko kaiken kaikkiaan vaikka esimerkiksi rogassa kipeytyneet jalkapohjat eivät vaivanneet lainkaan. Jotenkin vaan kuntopohja ei ole vielä sillä tasolla, että 24h kisoja voisi käydä ilman kunnon palautumista. Tulevaa Nuuksio Classicia ajatellen tilanne voisi olla paremminkin. Näiden kahden kisan välissä on kolme viikkoa.

Loppuun vielä kuva Pellavapellosta.Ei kommentteja:

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...