keskiviikko 28. elokuuta 2013

Viikko 34 ja Imatra-päivät

Viikko on mennyt rauhallisesti ulkoillen. Viikonloppuna oli vähän vähemmän aikaa ulkoilulle, kun kävimme Imatra-päivillä ja Imatralla tietysti. Kelien suhteen viikko on ollut mainio, sadetta ei ole tainnut tulla yhtenäkään päivänä vaikka aamut alkavat jo olla melko viileitä. Takkia pitää jo olla päällä fillarilla töihin tullessa.

Maanantaina tulin maasturilla töihin ja vähän puolivälin jälkeen puhkesi eturengas. Vähän siinä oli kuitenkin ilmaa, joten jatkoin varovaista polkemista. Noin kilsaa ennen työpaikkaa sisärengas pullahti ulos ja kietoutui eturenkaan navan ja jarrupalojen ympärille. Pientä väkivaltaa käyttäen sain sisärenkaan irti ja talutin fillarin sitten loppumatkan. Vähän kyllä hävetti. Illaksi sain kyydin itselleni ja fillarille kotiin. Illalla kävin vielä juoksemassa järven ympäri. Tunne oli vähän parempi kuin edellisenä päivänä.

Tiistaina olin maantiepyörällä liikkeellä töissä ja matka sujui ilman ongelmia. Päivällä käytiin taas punttisalilla. Keskiviikkona kävin fillarilla töissä ja illalla hieronnassa. Vasen reisi oli aika tukkoisen oloinen. Lisäksi kävin vielä kiertämässä järven. Jalat tuntuivat hyviltä.

Torstaina olin taas fillarilla liikkeellä. Illalla kävin vielä Länsirasteilla sekoilemassa tutuissa lähimetsissä. Tarkoituksena oli juosta vähän reippaammin ja saada NC:a varten mukava kovavauhtinen harjoitus tehtyä. Onnistuin kuitenkin tekemään useamman ison virheen seiskan radalla ja treeni meni enemmänkin kartan kanssa seisoskeluksi, kun rastit eivät siinä vauhdissa löytyneetkään. Aikaa 6,9 kilsan radalla kului 1.07. Tulokset.

Perjantaina ei lenkille ollut aikaa, mutta lauantaina kävin Imatralla kiertelemässä Saimaan rantoja. Hienoja polkureittejä olisi riittänyt pidempäänkin lenkkiin.Sunnuntaina ajeltiin Imatralta kotiin ja tietysti Porvoon kautta.

Viikolle kertyi treeniä maltillisesti. Yhteensä vajaat 10 tuntia, jossa 34 kilsaa juoksua ja 111 kilsaa fillaria. Lisäksi suunnistus ja kuntosali. Seuraavalla viikolla ei ole tarkoitus sen enempää himmailla tulevaa Nuuksio Classicia varten.

Helsingin Sanomat kirjoitti varsin hyvän artikkelin edellisen viikonlopun Oxroadista. Pisteet siitä HS:lle.

Käynnissäolevaa PTL:ää voi seurata myös helposti täältä. Sen mukaan suomalaisilla menee kisassa erittäin mukavasti.

Ei kommentteja:

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...