maanantai 25. maaliskuuta 2013

Viikko 12 ja kevät etenee

Viime viikon kovat pakkaset ovat hieman hellittäneet, mutta todella kylmä tuuli on puhaltanut lähes koko viikon. Aurinko on paistanut varmaan viikon jokaisena päivänä ja jos alkuvuodesta valiteltiin pilvisiä säitä niin maaliskuu on todellakin korjannut tilannetta. Aurinkoa on ollut tarjolla lähes päivittäin vaikka ilmat ei muuten kovin lämpimiltä vielä tunnu. Helmikuussa oli tunne, että kevät voi tulla aika nopeastikin, mutta maaliskuu on ollut poikkeuksellisen kylmä ja nyt tuntuu, että kevät on jo hieman myöhässä.

Menneellä viikolla palailin hiljalleen juoksun pariin hiihtoa ja pyöräilyä unohtamatta. Maanantaina kävin Leppävaarassa hiihtämässä runsaan puolitoista tuntia. Kädet meinasi jäätyä, kun pari kertaa piti puhelinta kaivella taskusta. Tiistaina kävin fillarilla töissä ja illalla kotiin tullessa tein pienen lisälenkin. Päivällä tuli käytyä vielä töissä punttisalilla. Keskiviikkona juoksin aamulla töihin. Tiet olivat todella liukkaassa kunnossa, muuten juoksu kulki pitkän tauon jälkeen.

Torstaina kävin taas fillarilla töissä. Pari kertaa oli tilanne päällä, kun pyörän rengas luisti lähes peilikirkaalla jäällä. Taitaa olla vuoden pahin aika ulkona näin juoksu ja pyöräkelien suhteen. Perjantaina juoksinkin sitten suosiolla matolla runsaan tunnin lenkin. Siihen päälle vielä lyhyt core-treeni. Lauantaina iltapäivällä juoksin edelleen matolla vajaan parituntisen peruslenkin. Aamupäivä meni tutustumalla Porvoon nähtävyyksiin.

Tee ja kahvikauppa Helmi

Brunbergin suklaakauppa

Pienempi suklaakauppa

Brunbergin tehtaanmyymälä
Pääsiäistä varten tuli ostettua ihan pieni varasto suklaata kotiin. Toivottavasti ne riittävät Pääsiäiseen asti.

Sunnuntaina kävin sitten lähipelloilla hiihtelemässä. Hiukan piti vielä kaunistella hiihtokilometrejä tälle talvelle. Lisäksi aurinko paistoi niin hienosti, että ei vaan voinut jäädä sisälle juoksemaan. Ladut tosin alkoivat olla jo melko pehmeitä
Sunnuntaina mittari näytti
yli 30 astetta auringossa.
Viikolle kertyi yhtensä 15,5 tuntia treeniä, jossa 49 kilsaa juoksua, 46 kilsaa hiihtoa ja 74 kilsaa pyöräilyä. Lisäksi lihaskuntoa 2,5 tuntia. Eli sellainen ihan hyvä perusviikko.

Ensi viikolla onkin sitten Pääsiäinen. Katsotaan miten treenit silloin edistyvät.

Ei kommentteja:

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...