sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Marraskuun loppu

Pari viikkoa on edellisestä kirjoituksesta aikaa. Kiirettä on pitänyt jopa sen verran, että treenitkin on jo hieman tästä kärsineet. Tosin sillä nyt ei suurta merkitystä ole, kun ei tässä mitään tarkempaa treeniohjelmaakaan ole noudateltu.

Parin viimeisen viikon aikana on fillarikilsoja kertynyt käytännössä vain työmatkoista. Pidemmät viikonloppulenkit ovat jääneet nyt kokonaan. Viime viikonloppuna olimme coachin kanssa Pietarsaaressa ja tämä viikonloppu on mennyt pihahommien ja pyöränkorjauksen merkeissä. Ehkä viikon päästä nautitaan taas pidemmästä fillarilenkistä. Tulevan viikon alku menee myös muissa puuhissa, joten kilometrejä ei siinä paljoa ehdi kertymään.

Viikko sitten Pietarsaaressa käydessämme kävin ottamassa valokuvia vanhoista puutaloista vanhalla puutaloalueella aivan kaupungin keskustassa. Pilvinen ilma oli sinänsä hyvä valokuvaukseen, mutta erittäin kylmä tuuli teki hommasta hankalla, kun sormet olivat jäässä eikä siinä muutenkaan ollut kovin lämmintä.
Alla joitakin kuvattuja taloja...ja tietysti yksi kissa.













Kesällä Skatan puutaloalue on varmasti kaunis puutarhojen ollessa parhaimmillaan. Ja jos vielä aurinko paistaisi ja olisi lämmintä. Suositeltava matkakohde.

Ei kommentteja:

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...