sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Viikko 9 ja sairastelua

Viikon harjoitusmäärät oli nyt tarkoitus nostaa 18 tuntiin. Viikkoon lähdettiin pienellä univelalla edellisen viikonlopun E24:n jälkeen. Siksi päätinkin tehdä maanantaina vain lyhyen puolentoista tunnin mittaisen lenkin töistä kotiin. Siitä univelat pois ja tiistaina vähän pidempää lenkki.

Tiistaille suunnittelin hiihtolenkkiä Leppävaaran. Lunta satoi taas koko päivän ja iltapäivällä lumi muuttui jo enemmänkin vetisemmäksi. Lähdin kuitenkin hiihtämään pertsaa vaikka latujen kunnosta ei ollut tietoa. Olivat kuitenkin ajaneet ladut hieman ennen sinne tuloa, joten aika hyvässä kunnossa ladut lopulta olivat. Hiihtelin siinä runsaat kolme ja puoli tuntia melkoisen nihkeällä kelillä. Luistoa ei juurikaan ollut, mutta muuten oli ihan mukavaa puuhaa. Alamäkiä joutui sauvomaan ihan hartiavoimin.

Illalla alkoisitten kuitenki kuume nousta ja sitä jatkuukin aina nyt sunnuntaille asti. Huomisesta ei tiedä, mutta lekurilla pitää kai käydä. Harvoin on kuume näin kauan kestänyt. Oliskohan sieltä areenalta sitten saanut jonkin pöpön. Joka tapauksessa ainakin pari päivää menee vielä ennen seuraavaa lenkkiä.


Ei kommentteja:

Viikko 6 ja pakkasista loskaan

Kovemmat pakkaset ovat ainakin hetkeksi siirtyneet muualle ja tämä viikko on mennyt aika vetisissä keleissä. Varsinkin loppuviikosta meillä...