tiistai 21. joulukuuta 2010

Viikko 50

Viikko 50 meni harjoitusten puolesta lähes suunnitelmien mukaan. Viikkoon mahtui kaksi lepopäivää, joista kuitenkin vain toinen oli suunniteltu. Toinen lepopäivistä tuli vietettyä taas osittain rautakaupassa eikä intoa löytynyt enää tämän jälkeen lenkillelähtöön. Jäljellejääneiden päivien aikana sain kasaan seitsemän lenkkiä. Maanantai oli siis lepoa, tiistaina juoksin töistä kotiin ja keskiviikkona ja torstaina juoksin töihin ja takas. Perjantaina kävin läheisellä pyörätiellä kokeilemassa vetoja, kun juoksin 4 min vetoja 6 min lähdöillä. Yhteensä sain tehtyä kahdeksan vetoa, mutta tekeminen oli jotenkin vaikeampaa kuin edellisellä kerralla.  Tie oli hieman luikas, mutta ei pahemmin vaikuttanut vauhtiin. Enemmän se oli nyt omasta tekemisestä kiinni.

Lauantai meni Imatralla käydessä ja 7,5 tuntia autossa istuskeluksi. Sunnuntaina lähdin Nuuksioon juoksemaan vaikka tiesin, että uutta lunta oli tullut taas melkoisesti. Ei vaan innostanut lähteä teitä pitkin juokseman. Onneksi lähdin metsään, sillä polut olivat paljon paremmassa kunnossa kuin viikkoa aikaisemmin. Viikon aikana oli lunta tullut, mutta toisaalta väkeä oli ollut liikkeellä sen verran paljon, että polut olivat suht hyvin tampatut. Viikolle kertyi yhteensä vajaa 12 tuntia treeniä, jossa 117 km juoksua. Mukana lisäksi yksi kuntopiiri.

Sunnuntaina varattiin sitten lentoliputkin kevään Sakura-michi kisaan. Reissussa ollaan taas kaksi viikkoa, mutta tällä kertaa hoidetaan ensin kisa alta pois ja sen jälkeen keskitytään turistina olemiseen. Näin juoksutuntuma säilyy toivottavasti paremmin aina kisaan asti. Itse kisaan on nyt aikaa neljä kuukautta, joten aikaa harjoittelulle on runsaasti. Kovasti tekisi mieli löytää joku toinen kisa tässä välissä, mutta saa nyt sitten nähdä. tosin onhan tässä kuitenkin Loppiaisrogaining tulossa.

Ei kommentteja:

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...