sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Kisan alla

Nyt alkaa kaikki olla valmista ensi viikon koitokseen. Ihan toivomallani harjoitusjaksolla ei sitten tähänkään kisaan päästy tuon pienen flunssan takia, mutta en usko sen kuitenkaan suuremmin asioita muuttavan. Nyt on ainakin ollut aikaa kevennellä ja kropan pitäisi olla hyvin levännyt. Juoksutuntumaa on kuitenkin pidetty hyvin yllä, joten ihan lepoa ei nämä viimeiset kaksi viikkoa ole olleet. Tälle viikolle tuli viisi juoksulenkiä, yhteensä viisi ja puoli tuntia. Lisäksi vähän kuntopiiriä. Tulevalla viikolla on ennen kisaa pari lyhyttä lenkkiä, toinen kotona ja toinen torstaina Ateenassa. Niin ja perjantaina sitten vähän pidempi.

Kisaan tarvittavat brop bägit on myös mietittynä. Näillä näkymin mukaan tulee seitsemän (tai ehkä kahdeksan) bägiä. Pääasiassa suklaapatukkaa ja geeliä. Ja sitten tietysti lamppu (joka on muuten vielä hukassa) ja vähän lämmintä vaatetta. Vaatteiden osalta päätökset pitää tehdä vasta sitten kun vähän paremmin tietää mitä keliä yöksi on tulossa. Yksi mitä olen myös mahdollisesti pakkamassa mukaan on vaihtokengät. Kesällä kipeytyneet jalkapohjat ovat olleet viime viikkoina ok, mutta ihan varmuuden vuoksi voisi pakata mukaan vaihtokengät, joiden avulla matka voisi olla kipeillä jaloilla helpompaa.

Vihreitä kirjekuoria, ei ruskeita. Isommat bägit puuttuu tästä kuvasta vielä
Lämpötilat Kreikassa ovat olleet viime viikkoina 30 asteen tuntumassa, mutta ensi viikoksi on ainakin ennustettu hieman viileämpiäkin kelejä. Perjantaille on ennustettu 26 astetta ja yöksi 18. Se olisi ihan paha keli lainkaan. Lauantaina lämpötila on asteen lämpimämpi. Eli ehkä ihan pahimmat helteet ovat sielläkin väistymässä.


Muuten vapaa-aika on mennyt edelleen rakennuksella. Tänään tuli huideltua yläilmoissa rännilautoja maalaamassa. Aika myöhään syksylle tämäkin homma jäi ja tänään maalatessakin vettä tuli aika ajoin melko runsaasti. Pakko oli vaan maalata, jotta peltimies pääsee rännejä laittamaan.

Keskiviikkoaamuna on lennot Ateenaan ja siitä se reissu sitten alkaakin. Kahden vuoden tauon jälkeen on hieno palata Kreikkaan. Toivottavasti kokemukset ovat tällä kertaa yhtä hyvät kuin kaksi vuotta sitten, kun juostiin Pasin kanssa yhdessä loppuun asti.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea matkaan, toivottavasti saat tehtyä hienon kisan! T. Matti I

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...