maanantai 17. marraskuuta 2008

Endurancen syysleiri

Seuramme syysleiri pidettiin viime viikonloppuna Vierumäellä. Ohjelmassa oli perinteisesti jonkin verran juoksua sekä seuran syyskokous. Väkeä leirille oli tullut taas todella paljon ja valitettavasti taaskaan ei ollut läheskään kaikkien kanssa aikaa jutella. Olimme poikkeuksellisesti mökkimajoituksessa, joka ei sinänsä edesauta tuota muiden kanssakäymistä muiden kanssa.

Lauantain lenkki sujui leppoisasti puoliksi pyöräteille ja puoliksi hiekkateillä ja poluilla. Aikaa meni vajaat pari tuntia pienen tihkusateen saattelemina. Mukavaa oli kuulla muiden kuulumisia ja tulevia kisasuunnitelmia. Suihkun ja pienen välipalan jälkeen oli vuorossa seuran syyskokous. Illalla saimme vielä ihastella Outin matkakuvia Korean 24h MM-kisoista. Hienot kuvat ja kannustavat puheet saivat seuralaiset innostumaan ensi vuoden 24h kisoista, joihin varmasti saadaankin suurempi osallistujajoukko Suomesta. Myös seuran ulkopuolelta löytyy juoksijoita, joita kannattaa houkutella mukaan.

Lauantai-illan ohjelma oli sen verran tiivis, ettei siihen enää mahtunut pientä saunalenkkiä. Asia korjaantui sitten sunnuntaina yhteislenkillä, kun matkaan lähdettiin seuran kärkijuoksijoiden johdolla. Vielä menomatkalla vauhti mahdollisti jonkinlaisen jutustelun, mutta paluureitillä ei sitten paljoa juttua irronnutkaan. Hurjaa menoa ihmeteltiin molemmin puolen aitausta:

Joka tapauksessa oli taas hieno yhteisleiri, josta suurkiitos järjestelyjä hoitaneelle Pasille.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Sarille ja sinulle sekä kyydistä että mökkiseurasta. Oli mukava rupatella juoksuasioista ja arkijutuista. Ehkä tuo seitsemän henkilön mökkiseurue oli aika hyvän kokoinen. Saihan siinä kuitenkin näiden ihmisten kanssa juteltua aika paljon.

Anonyymi kirjoitti...

Eipäs ollu meikäläisellä asiaa sunnuntaina teidän vauhtiin :/

Harmittavan vähän tuli jutusteltua mutta ensi kerralla sitten. Onnittelut vielä Spartathlonista ja Sakuraan mukaan pääsemisestä. Teitä lähteekin hyvä porukka sinne.

Sari kirjoitti...

Kiitos Maralle seurasta ja treenivinkeistä. Sari kiittää keskusteluista ja neuvoista. Tsemppiä sinulle syksyn treeneihin.

Jamekselle; harmi tosiaan ettei ehditty jutustelemaan, seuraavan kerran lisää. Sakuraa suunnitellaan jo - tosin kisoissa Espoo 24h ennen sitä kisa-ajatuksissa. Sinullekin treeni-intoa syksyn myrskykeleissä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos myös meiltä Sarille ja sinulle kyydistä ja juttelutuokioista.

Tsemppiä Espoon kisan treeneihin :)

Sari kirjoitti...

Kiitos Santta itsellenne seurasta ja juttutuokioista! Sarilta myös terveisiä.

Treeni-intoa myös teidän huusholliin ja kaksnelosella tavataan - viimeistään!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva oli leiri. Mukavia treenilenkkejä Espoon ja Sakuran alla!

Treeniyhteenveto 2023

Vuotta on vielä pari päivää jäljellä, mutta tässä vähän yhteenvetoa treeneistä (päivitetty 2.1.2024). Datat tulee Polar Flown puolelta: Koko...