sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Seminaarin jälkeen


Paluu Kyproksen seminaarista takaisin arkeen tapahtui varsin konkreettisesti, kun alakerran remontti jatkui heti seuraavana päivänä. Vaikka ajatukset olivat edelleen seminaaripäivien aikana tutuksi tulleissa arkifilosofian aiheissa, niin Fiskarsin lapio oli jo kädessä. Tavoitteena oli siirtää muutama kuutio vanhaa maata pois ennen uuden perustuksen rakentamista. Tässä projektissa meneekin aikaa vielä joitakin viikkoja, kun välissä pitäisi yrittää vielä lenkkeilläkin.

Viikolla 44 olisi kuitenkin tarkoitus aloittaa jonkinlainen ulkoilu tulevaa seuraavaa kisaa varten. Aikaa E24:lle tammikuun lopulle on vielä hyvin ja tarkempaa harjoitussuunnitelmaa pitää vielä hieman hioa. Suunnitelma noudattaa varmasti samaa vanhaa kaavaa, eli sellaisella nousevalla kaavalla mennään.

Seminaaripäivien aikana läpikäydyt asiat pyörivät edelleen vahvasti mielessä. Niistä saadut uudet ajatukset ovatkin sovellettavissa sekä kotona että työpaikalla. Mitään kovin mullistavaa uutta ei seminaarissa tullut esille, mutta vanhojen itsestäänselvien asioiden läpikäynti on aina virkistävää. Ja useinhan asioita voi katsella ja arvioida aika monelta kantilta. Tätä seminaaria voin suositella kyllä jokaiselle.

Ei kommentteja:

Treeniyhteenveto 2023

Vuotta on vielä pari päivää jäljellä, mutta tässä vähän yhteenvetoa treeneistä (päivitetty 2.1.2024). Datat tulee Polar Flown puolelta: Koko...