sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Viikko 47 lepoa ja henkistä ravintoa

Parin hyvän edellisen viikon jälkeen tällä viikolla on alkuviikko mennyt palauttelun merkeissä. Parin edellisen viikon juoksumäärät olivat jo kohtuulliset, joten ajattelin pitää nyt pari kolme kevyttä päivää ja palautella kroppaa ja painottaa juoksulenkit loppuviikolle.

Tämä onnistuikin hyvin. Maanantaina en tehnyt kuin tunnin joogan. Tiistaina tein salilla vähän kovemman treenin hyppyjen ja kyykkyjen kera. Pitkä tauko kyykkyjen kanssa aiheutti mukavat kivut reisissä parin seuraavan päivän ajan. Illalla tein vielä tunnin lenkin tiellä. Yritin juosta vähän reippaammin ja meno tuntuikin hyvälle punttitreenistä huolimatta. Kotona kello näytti kuitenkin karuja lukemia - ilmankos se meno tuntui mukavalle kun vauhti ei yrityksestä huolimatta kovin kummoinen ollut. Keskiviikkona ei ollut muuta kuin 1,5 tunnin hieronta, ei lenkkiä eikä salia. Ja torstaina oli kokonaan fysiikkatreenien osalta lepopäivä. Illalla oli tosin hieman hengen ravintoa Hartwall areenalla.Perjantaina oltiin taas tositoimissa, kun vuorossa oli kolmen päivän lenkkiputki. Perjantainen lenkki suuntautui Veikkolan lähipostille, kun Postilta oli tullut ilmoitus uuden Valostoresta hankitun otsalampun saapumisesta postiin. Suuntasin suorinta tietä metsien poikki Veikkolan suuntaan päätyen joidenkin mutkien kautta perille. Postissa purin paketin ja pakkasin sen uudestaan reppuun ja jatkoin siitä vähän reittiä muutellen takaisin kotiin. Aikaa 16 kilsan postikeikkaan meni himpun vajaa pari tuntia.

Välillä poluillakin

Uusi otsalamppu
Tulevalla viikolla pääsen varmaan kokeilemaan uutta Compass R lamppua metsässä. Siitä enemmän tulevissa talven postauksissa.

Lauantaina käytiin Jussin kanssa juoksemassa Nuuksion polkuja. Ilma oli aamulla aavistuksen sumuinen, mutta kääntyi hiljalleen aurinkoiseksi. Tuulta ei ollut yhtään ja järvien pinnat olivat täysin tyynenä. Ilta meni Samuli Edelmannin konsertissa Tapiolan kulttuurikeskuksessa.

Esiintyjien rauhoittumista sohvalla ennen konserttia

Sunnuntaina keli oli aika päinvastainen, kun kävimme Hanneksen kanssa juoksemassa Nuuksion polkuja. Maa oli valkoinen yöllä sataneesta lumesta, mutta lämpötila oli aamulla kääntynyt hieman plussalle ja lumi oli todella märkää. Sunnuntainen lenkki oli ensimmäinen 20 kilsan lenkki leikkauksen jälkeen. Taas yksi virstaanpylväs.

Viikolle kertyi yhteensä 8,5 tuntia treeniä, jossa 63 km/7h juoksua. Fillaria ei tullut tehtyä lainkaan. Maastopyörään vaihdoin sunnuntaina nastarenkaan eteen, joten tervetuloa talvikelit.Ei kommentteja:

Kolme viikkoa ja kohti Sinister7 kisaa

Kolme viikkoa on taas kulunut edellisestä päivityksestä. Aika on taas ollut vähän kortilla tai sanotaanko, että blogi jäänyt vähemmälle prio...