sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Viikko 38 ja Helsinki City Trail talkoot

Mennyt viikko on ollut treenien kannalta edeltäviä kevyempi. Toisaalta tämä johtui muista kiireistä ja toisaalta jonkinlaisesta rytmityksestä treeneissä. Edellisillä viikoilla tuntimäärät ovat nousseet jo ihan mukavasti ja nyt olikin aika luonteva kohta ottaa yksi palauttava viikko. Kiireet liittyivät lähinnä perjantai illan ja lauantain Helsinki City Trail kisan talkoisiin. Omat lenkit jäi tekemättä, mutta toisaalta ulkoilua tuli hyötyliikunnan merkeissä melkoisen paljon.

Juoksulenkkien osalta tavoitteena ollut neljän lenkin tekeminen ei ihan onnistunut vaan saldo jäi kolmeen. No kevyemmälle viikolle se oli ihan hyvä varsinkin, kun lauantaina tuli liikuttua kisareitillä sen verran pitkään, että takareidessäkin alkoi pitkä päivä vähän tuntumaan. Sunnuntain lenkki Nuuksion poluilla lipsahti hieman yli sallitun 1,5 tunnin, mutta vauhti oli onneksi rauhallinen. Keli oli sunnuntaina vielä lauantaitakin hienompi. Muuten viikkoon kuului pari fillaripäivää sekä yksi lyhyt salikäynti ja jooga. Tunteja kertyi hieman vajaa yhdeksän.

Syksyistä Nuuksiota

Tuli kerättyä vanhoja swimrun merkkejä myös tällä viikolla
Sunnuntaina Nuuksiossa
Rästihommia. Moottorisaha ei toiminut mutta käsisaha onneksi toimii
Lauantaina Samba Trail Running Club järjesti Helsingin keskuspuistossa todellisen urbaanin polkujuoksutapahtuman, Helsinki City Trail. Eläintarhan kenttä toimi kisan pääpaikkana, kun sekä lähtö että maali sijaitsivat samalla alueella. Kisamatkoja oli valittavana kolme: 24, 14 tai 6 km. Samba otti vetovastuun kisasta nyt ensimmäistä kertaa. Omalta osalta päivä meni reittimerkkien ja liikenteenohjauksen puitteissa. Oli kyllä taas hienoa seurata juoksijoiden innostunutta menoa Maunulan majan kohdilla.

Ohjaushommia Keskuspuistossa
Maunulan majalta Artem Popov lasketteli alas mäkeä melkeinpä lentämällä, kädet levällään. Tiukka vasen pyörätielle meni hyvin. Jani Lakanen oli tässä vaiheessa perässä parisen minuuttia. Sen verran kova vauhti oli Janillakin etten ehtinyt kuvaa edes ottamaan. Popovin loppuaika 1:38 oli useamman minuutin kovempi kuin olimme järjestäjinä laskeneet. Kestävyysurheilun uutisointi ja tulokset.

MS Parman Artem Popov kärjessä noin 5 km ennen maalia
Kisan jälkeen oma aikansa meni vielä reittimerkkien poistamiseen.
Kauden muotivärit

Ei kommentteja:

Kolme viikkoa ja kohti Sinister7 kisaa

Kolme viikkoa on taas kulunut edellisestä päivityksestä. Aika on taas ollut vähän kortilla tai sanotaanko, että blogi jäänyt vähemmälle prio...