sunnuntai 13. elokuuta 2017

Viikko 32 ja ensi vuoden suunnitelmat

Ensimmäinen kesälomaviikko alkoi Satun suklaakakulla. Oli muuten aivan uskomattoman hyvää. Tuon suklaakakun jälkeen on pitänyt ulkoiluakin harrastaa, ettei paino pääsisi entisestään enää nousemaan.


Ensi vuoden suunnitelmat ovat edenneet sen verran, että alkuvuodelle on nyt buukattu ensimmäinen juoksukisa. Ilmoittautuminen helmikuun lopulla juostavaan TransGrandCanariaan ja siellä 125 kilsan matkalle on tehty. Osallistuminen kyseiseen kisaan on kiinnostanut jo jonkin aikaa ja nyt se ajankohdan takia sopii ohjelmaan erittäin hyvin. Se toimii hyvänä testilenkkinä alkavaa kautta varten. Ensi vuonna pitäisi UTMB:lle olla varma kisapaikka, ainakin järjestäjien mukaan. Se onkin sitten kauden 2018 pääkisa. Alla vielä TGC:n 2017 virallinen video.Omat treenit tällä viikolla ovat menneet uinnin ja pyöräilyn merkeissä. Torstaina ja perjantaina kävin uimassa Siikajärvessä, yhteensä runsaat 4 tuntia. Uinti oli aurinkoisessa ja tyynessä kelissä nautinnollista. Sen verran on uinnissakin kehitystä tapahtunut, että vauhdit on hieman parantuneet. Pyöräilyä kertyi neljällä lenkillä yhteensä runsaat 120 kilsaa. Varsinaista salitreeniä ei tälle viikolle tullut.

Viime kevään Karhunkierroksen 160 kilsan reissulta on NUTS:n toimesta julkaistu uutta videotakin. Laitetaanpas se tännekin nähtäville.


Pyhätunturilla kisattiin viikonloppuna perinteinen Tunturimaraton. Henri Ansio juoksi voittoon jo neljännen kerran peräkkäin. Naisten puolella Reetta Peltonen selvitti reitin nopeiten. Ensi viikonloppuna Henri kisaa Ruotsissa 90 kilsan Ultravasan kisassa. Mielenkiintoinen viikonloppu siis tiedossa. Trailrunning uutisointi. Tulokset.


1 kommentti:

Trail Plodder kirjoitti...

Mukana ollaan TransGC 125:lla! Mukavaa kun startti on Las Palmasissa. 2012 juostiin sama reitti toiseen suuntaan.

Kolme viikkoa ja kohti Sinister7 kisaa

Kolme viikkoa on taas kulunut edellisestä päivityksestä. Aika on taas ollut vähän kortilla tai sanotaanko, että blogi jäänyt vähemmälle prio...