maanantai 13. helmikuuta 2017

Viikko 6 ja 5h kaupunkiroga

Sunnuntai meni aikataulujen suhteen sen verran tiukille, että blogipäivityskin jäi vasta maanantaille. Tämän jakson kolmas viikko on suunnitellusti paketissa. Treenirunko ei ole oleellisesti muuttunut tälle viikolle. Alkuviikosta lenkit menee työmatkoja juostessa ja sitten torstaista eteenpäin lenkit tapahtuu pitkälti Nuuksion poluilla. Maanantaina oli tietysti tunnin jooga ja tiistaina salitreeni, jossa kyykkysarjat vähän maltillisemmilla painoilla.

Keskiviikolle ja torstaille suunnittelin vähän pidemmät lenkit, mutta muuten lenkkien pituudet ovat olleet kohtuullisia, koska tiedossa oli sunnuntaille vähän enemmän kilometrejä Asmon kanssa Hämeenlinnan 5h kaupunkirogassa. Ja senhän tietää, että Asmon kanssa ei hölkätä vaan juostaan.

Torstaina juoksin Nuuksiossa vajaan 3,5 tuntia poluilla. Keli oli jo vähän alkuviikkoa lämpimämpi ja taivaalla paistoi melkien täysikuu. Huikean hieno keli. Perjantaina tein myös polkulenkin Nuuksiossa, vaikkakin vähän lyhyemmän. Lähtiessä aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja palatessa täysikuu oli vaihtanut auringon kanssa paikkaa taivaalla. Juoksu tuntui maistuvan. Lauantaina kävin vielä hölkkäilemässä runsaat 2,5 tuntia poluilla ja osin metsänkin puolella. Metsässä on kuitenkin sen verran lunta, ettei siinä voi ihan juoksusta puhua.

Torstain lenkkiseura

Perjantain kevätaurinko

Perjantain täysikuu

Sunnuntaina olikin vuorossa tutustumista Hämeenlinnan kaupunkiin 5h rogainingin muodossa. Kartat saimme kello yhdeksältä aamulla ja reittisuunnitelmakin valmistui hyvissä ajoin ennen klo 10.05 starttia. Suunnitelma oli juosta eka 35 kilsaa ja tarkistaa sitten vähän aikataulua ja ottaa vielä ne rastit, joihin aikaa riitti. Kaupunkisuunnistus ei tarjonnut sen suurempaa haastetta ja enemmän kyse olikin reitinvalinnoista. Tässä onnistuttiin aika hyvin ja kun teimme vielä vajaan kympin lisälenkin niin saimme kasaan 201 pistettä ja aikaa jäi maalissa käyttämättä peräti 4 minuuttia. Gepsin mukaan ehdittiin kiertää 50,4 kilsaa. Tulokset. Eikä hävitty tasavallan ykkösporukalle kuin 2 pistettä.


Suuri hämmennys ja sekaannus ennen kisaa

Vanha raunio ja rasti

Hyppyrimäellä ehti hyvin ottaa muutaman kuvan

Maalissa! Kellot seis!


Urakoinnin jälkeen keitto maistuu ja reittispekulaatiot lentää
Viikolle kertyi yhteensä runsaat 24 tuntia ulkoilua, jossa 219 kilsaa juoksua. Alkaneella viikolla pari napsua lisää.

Ei kommentteja:

Viikko 6 ja pakkasista loskaan

Kovemmat pakkaset ovat ainakin hetkeksi siirtyneet muualle ja tämä viikko on mennyt aika vetisissä keleissä. Varsinkin loppuviikosta meillä...