sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Viikko 45 lepoa ja treeniä

Menneellä viikolla saatiin aikaiseksi sellainen torjuntavoitto treenimäärien suhteen. Treeniaikaa vei viikolle osunut työmatka, jota pitikin sitten kompensoida viikonloppuna vähän pidemmillä treeneillä. Kelien puolesta ollaan palattu lähemmäs normaalia, kun aurinkoiset kelit ovat vaihtuneet nuhruisiksi ja sumuisiksi.

Maanantaina sain peruslenkin töistä kotiin. Jooga oli peruttu open sairastumisen vuoksi. Tiistaista tuli kokonaan lepopäivä, kun iltapäivästä piti jo lähteä kentälle. Edessä oli parin päivän reissu Müncheniin. Siellä ainut treeni, minkä ehdin saada  tehtyä oli runsaan 30 minuutin aamulenkki molempina aamuina. Alla muutama kuva toiselta lenkiltä.
Perjantaina sain palattua ruotuun ja töiden jälkeen tein vajaan 2,5 tunnin lenkin Nuuksiossa. Kulku oli ihan hyvä muutaman kevyen päivän jälkeen. Kattilassa piti jo laittaa lamppu päähän, kun valoisa aika alkaa olla aika vähissä tähän aikaan vuodesta.

Lauantaina käytiin Annan ja Jannen kanssa Solvallan Swinghillissä tekemässä mäkitreeniä. Aika mutaisessa kunnossa oli reitti ja tossunpohjat olivat nopeasti täynnä kuraa. Sen jälkeen pitoa pitikin alamäessä hakea kieli keskellä suuta. Ylämäkeen saatiin hyvät portaan tehtyä, joten siinä ei mutaisuus haitannut paljoa. Aikaa meni suunniteltu 4 tuntia ja nousua kertyi 2400m ja laskua luonnollisesti saman verran. Siihen vielä runsas 30 minuuttia fillarilla molempiin suuntiin niin lauantaille suunniteltu 5 tunnin treeni oli kasassa.

Sunnuntaina oltiin taas Annan ja Jannen kanssa lenkillä, tällä kertaa Sysikallion ja Pirttimäen välisiä polkuja kiertelemässä. Ja pitihän siellä Pirttimäen kahvilassakin käydä munkkirinkilä syömässä. Ja mukaan lähti vielä uunituore ja lämmin kanelipulla. Nam!
Taas tuli uusia ja hienoja paikkoja vastaan vaikka näitäkin polkuja on juostu jo aika monet kerrat. Aikaa meni kolme tuntia. Siihen taas 30 minuuttia fillaria molempiin suuntiin ja päivän treenit oli kasassa. Illalla vielä hyvät venyttelyt.

Viikolle kertyi 14,5 tuntia treeniä, jossa 94 kilsaa juoksua ja 44 kilsaa fillaria. Tulevalla viikolla on Sysikalliopitkis, joten tunteja on taas tiedossa mukavasti.

Loppuun vielä vihje: kannattaa alkaa seuraamaan Noux Trailers.

Ei kommentteja:

Viikko 20 treeniä ja pihahommia

Mennyt viikko on ollut erityisen kuivaa ainakin täällä Nuuksion seudulla. Pölyä riittää ilmassa ja puiden siitepölykin on nyt todella runsa...