sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Viikko 38 lepäillen

Viikko on mennyt pienen sairastelun merkeissä, eikä harjoitusohjelmaan ole tullut mitään sen suurempia merkintöjä. Pientä ulkoilua, mutta pääasiassa parantelua flunssasta. Varmistelua, ettei tauti kestä liian pitkään. Ehkä kroppa oli sitä mieltä, että nyt olisi syytä rauhoittua ja alkaa levätä ennen Kolin kisaa lokakuun alussa. Viikko ylimääräistä lepoa ei välttämättä ole huono asia, koska Kolin kisasta tulee todella vaativa. Ehkä jopa koko UTTF-sarjan vaativin kisa.

Kolin treenireissulta (kuva Janne Marin)

UTTF pistetilanne ennen Vaarojen maratonia ja 130 kilsan viimeistä osakisaa on tiukkaa miesten puolella. Paljon voi tapahtua pitkässä ja vaativassa kisassa ja mikään ei ole varmaa ennen kuin maali suljetaan 23 tuntia lähdön jälkeen. Naisten puolella Annan kokonaisvoitto on juoksua vaille valmis. Sen verran iso ero hänellä on seuraaviin.

Kausi näyttää saavan jatkoa Kolin jälkeen, kun syyskuun alussa alkoi ilmoittautuminen tämänvuotiseen Sysikallio100 tapahtumaan. Vaikka viime vuonna tuli heikkona hetkenä vannottua, ettei tähän kisaan enää osallistuta (eikä mihinkään muuhunkaan yli 24h kisaan vuonna 2015), niin kotona neuvottelut etenivät sen verran hyvin, että lähtölupa lopulta irtosi. Eli mukana ollaan taas. Taktiikka tulee tällä kertaa kuitenkin olemaan erilainen ja parista edellisestä vuodesta yritetään ottaa oppia mahdollisimman paljon.

Tapahtumaan ilmoittautuneita on jo niin paljon, että jonotuslistallekin riittää väkeä. Jouluun on kuitenkin pitkä aika ja muutama ehtii varmasti tulla vielä järkiinsä. Näin ei kuitenkaan käy tässä osoitteessa vaikka huhujen mukaan reitti olisi viimevuotista helpompi.

Vuosi 2014
Vuosi 2013

Ensi viikon perjantaina starttaa taas perinteinen Spartathlon. Lähtölistalla on mukana 14 suomalaista, joiden joukossa myös Hyppölän Tero. Pidetään peukkuja koko porukalle. Alla hieno puolen tunnin dokumentti siitä miten kisa on saanut alkunsa ja muutenkin vähän taustaa. Kannattaa katsoa.Kuten edellisistä postauksista on käynyt ilmi on hakusessa uusi tossu vähän märemmälle kelille ja pehmeämmälle alustalle. Lauantaina kokeilinkin jalassa ekaa kertaa Inovin Terraclaw 250 tossua. Kovin hyvää kuvaa ei vielä tossusta saanut, kun alusta oli pääasiassa hiekkatietä. Mutta testailut jatkuu. Ehkä tämän kanssa voisi viettää ainakin yhden kierroksen Kolilla parin viikon kuluttua.


Kohti seuraavaa viikkoa ja ulkoiluja.

Ei kommentteja:

Viikko 20 treeniä ja pihahommia

Mennyt viikko on ollut erityisen kuivaa ainakin täällä Nuuksion seudulla. Pölyä riittää ilmassa ja puiden siitepölykin on nyt todella runsa...