sunnuntai 16. elokuuta 2015

Viikko 33 ja paluu töihin

Viiden viikon loma on takana ja samoin ensimmäinen loman jälkeinen työviikko. Ilmatkin näyttävät vain paranevan elokuuta mentäessä.

Treenien puolesta viikko oli jo kohtalainen. Maanantaina ja keskiviikkona kävin fillarilla töissä. Kotiin palatessa poljin taas vähän pidemmän reitin kautta. Kyllä on hienoa polkea lämpimässä ja aurinkoisessa kelissä. Tiistaina kävin tekemässä ekan punttisalitreenin Pallaksen jälkeen. Aika kevyesti mentiin vielä eikä painotkaan olleet kummoisia. Töiden jälkeen juoksin kotiin vähän reippaammalla vauhdilla.

Torstaina kävin aamulla Kalevalaisella jäsenkorjaajalla Satulla ja illalla tein vain lyhyen saunalenkin järven ympäri. Pidin kuitenkin taas vähän reippaampaa vauhtia.

Perjantaina ja lauantaina ehdin tekemään lyhyet puolentoista tunnin lenkit Nuuksiossa. Molemmat menivät rauhalliseen tahtiin. Sateita on viimeisen kuukauden aikana tullut niin vähän, että metsä alkaa olla todella kuivaa. Sellaisetkin paikat, joissa tavallisesti on aina vettä, alkavat nekin olla melko kuivia.
Innostuneita Cambridge-valmentajia

Siikarannassa kajakkikurssilaisia

Sunnuntaina lähdin mukaan Alpon, Terhon ja Jukan vetämälle yhteislenkille. Paikalla oli useita kymmeniä muitakin polkujuoksijoita. Juoksin Solvallaan kotoa metsien poikki ja lähtöpaikalla mittariin tärähti 10 kilsaa. Lähdin mukaan Alpon vetämään porukkaan, jossa vauhti oli melko reipasta. Välillä sykkeet olivat jonkin matkaa PK-alueen yläpuolella, mutta toisaalta pidimme useamman lyhyen tauon. Haukkalammelle tultaessa hyppäsin junasta ja kaarsin luontotuvalle hakemaan lisää vettä. Siitä jatkoin metsien poikki kotiin. Pihassa mittari näytti 35 kilsaa. Lopussa alkoi jo hiukan askel painaa ja polvissa tuntumaan. Nyt pitää oikeasti panostaa venyttelyyn.
Lyhyt juomatauko NC yhteislenkillä
Viikolle kertyi yhteensä hieman vajaat 14 tuntia treeniä, jossa 94 kilsaa juoksua ja 79 kilsaa fillaria. Lisäksi yksi salitreeni. Valitettavasti toinen salitreeni jäi tekemättä. Ensi viikolla ehtii tekemään alkuviikosta jonkun treenin ja loppuviikko meneekin Saariselällä coutsin kanssa. Hieno kisa tulossa.Ei kommentteja:

Viikko 20 treeniä ja pihahommia

Mennyt viikko on ollut erityisen kuivaa ainakin täällä Nuuksion seudulla. Pölyä riittää ilmassa ja puiden siitepölykin on nyt todella runsa...