sunnuntai 9. elokuuta 2015

Viikko 32 ja Vierumäki

Viimeinenkin lomaviikko on nyt paketissa ja huomenna on edessä paluu arkeen. No, ihan kiva mennä takas töihin ja palata takas arkirutiinien kimppuun. Treenaaminenkin on kuitenkin vähän helpompaa ja ryhdikkäämpää, kun on selvät aikataulut ja voi tehdä vaikka omat lenkit ennen töitä ja töiden jälkeen.

Tämä viikko meni osin remonttia tehden ja osin remonttia pakoillen Vierumäellä. Kolmessa huoneessa laitettiin melkein kaikki pinnat uusiksi. Katoista ja seinistä selvittiin itse, mutta lattioiden hiomiseen ja lakkaamiseen piti palkata ammattilainen. Ja lattiaurakan ajaksi lähdimmekin sitten Vierumäelle nautiskelemaan loman viimeisistä päivistä.

Vierumäellä tuli juostua siellä järjestetyn polkujuoksutapahtuman reittejä. Ne olivatkin osin pientä polkua sekä osin tuttuja ja leveitä ulkoilureittejä. Lisäksi tehtiin coutsin kanssa yhdessä suunnistusharjoitusta ja testailtiin varusteita tulevaa 24h MM-rogaa varten. Kelit suosivat ulkoilua ja varsinkin loppuviikosta lämpötilatkin olivat ihan kohdallaan.

Lattianhionta alkakoon

Lounaspysähdys Luhdan tehtaalla Lahdessa

Keilaamassa Vierumäellä

Hieno lampi

Tarkkaa suunnistamista

Coutsi satumetsässä

Vierumäen harjuja

Coutsi keilaamassa, liian nopea kameralle

Kalliojärvi Vierumäellä

Edelleen Kalliojärvi

Jarin ja Samin kanssa pyöräkisan lähdössä

Viikolle kertyi 73 kilsaa juoksua. Polvet ovat edelleen vähän kipeät Pallaksen kisasta, mutta ensi viikolla aloitetaan suunnitelmallisempi harjoittelu Kolin kisaa varten.

Ei kommentteja:

Viikko 20 treeniä ja pihahommia

Mennyt viikko on ollut erityisen kuivaa ainakin täällä Nuuksion seudulla. Pölyä riittää ilmassa ja puiden siitepölykin on nyt todella runsa...