tiistai 26. helmikuuta 2013

Viikko 8 ja VI E24h kisa Espoossa

Tästä viikosta tuli harjoitusten kannalta melko köyhä viikko. Suurin osa harjoituksista tuli tehtyä pyörällä ja viikonloppu menikin sitten E24h -kisan talkoissa Esport Arenalla.

Maanantaina ja tiistaina kävin fillarilla töissä. En kuitenkaan lähtenyt omalla fillarilla vaan ivon uudella Trekillä. Pyörä toimi hyvin, isot renkaat rullasivat mukavasti huonosti auratuilla teillä ja levyjarrut olivat sopivan ärhäkät. Etujarrun kanssa pitää olla tarkkana, ettei lennä tangon yli. Maanantaina joogat jäi harmillisesti väliin työkiireiden takia. Tiistaina kävin lounastauolla kuntosalilla tekemässä ihan perussetin.

Keskiviikkona kävin taas Leppävaarassa hiihtämässä. Ilma oli todella pitkästä aikaa aurinkoinen ja lähdin töistä hieman etuajassa ehtiäkseni nauttimaan loistavasta hiihtokelistä. Pakkasta oli muutama aste.


Aurinko paistoi keskiviikkona Leppävaaran laduilla


Vanhanmalliset siteet ja monot
Torstaina ja perjantaina olin taas ivon Trekillä liikkeellä töissä. Torstaille varattu fysikaalinen jäi väliin OMT:n sairastumisen takia. Harmillisesti seuraava aika menee melkein kuukaudella eteenpäin.

Siihen ne viikon liikunnat sitten jäivätkin. Perjantaina Reima tuli kylään viikonloppuna juostavaa E24h -kisaa varten. Ilta meni mukavasti kuulumisia vaihdellen ja Reiman uusia Hoka juoksutossuja ihmetellessä. Ne tuntuivat kokoonsa nähden todella kevyiltä. Pohja oli varmaan 3-4 senttiä paksu ja vaimennus tuntui nopeasti kokeiltuna muita tossuja paljon pehmeämmälle.

Arenalla bongatut Hoka -tossut (ei Reiman)

Lauantaina suuntasimme auton kohti Esport arenaa, jossa seuraavat 30 tuntia menivät E24h talkoissa. Kisan ensimmäiset 12 tuntia menivät ensiapupistettä coachin kanssa hoitaessa. Siinä ohessa ehdimme seurata melko läheltä David BJ:n menoa kisassa, joka kuitenkin jäi harmillisesti hänen osaltaan kesken jo runsaan kolmen tunnin jälkeen. Puolen yön jälkeen SPR saapui paikalle ja otti ensiavun hoidettavakseen. Siinä vaiheessa yritimme ottaa lyhyet unet huonolla menestyksellä. Kisan loppuaika meni sekalaisia hommia tehdessä ja itse kisaa seuratessa.

Naisten puolella kisan voitto meni tuttuun osoitteeseen Japanin Sumie Inagakin voittaessa kisan jo neljännen kerran peräkkäin. Hän on voittanut naisten sarjan joka kerta osallistuessaan kisaan. Seuraavat podium-sijat menivät Ruotsiin. Miesten puolella Pasi Penttinen juoksi voittoon. Pasille E24-kisa oli ensimmäinen vuorokauden kisa, joten voittotulos 237 km oli varsin hyvä.

Naisten voittaja Sumie Inagaki
Sunnuntaina oli tarkoitus vielä käydä hiihtämässä, mutta väsymys oli sitä luokkaa, ettei kotiin tullessa ollut energiaa enää lähteä nauttimaan ulkoilmasta. Viikolle kertyi yhteensä vajaat 11 tuntia treeniä, jossa ei ollut yhtään juoksua, 33 km hiihtoa ja 129 km pyöräilyä.


3 kommenttia:

Mika kirjoitti...

Kiitos koko Endurancen poppoolle ja talkooväelle hienosta tapahtumasta! Vaikka en paikanpäälle päässytkään niin lauantai ja sunnuntai meni tiiviisti tunnin välein ilmestyneitä väliaikoja seuraten ja vertaillen. E24 on loistava tapahtuma myös näin penkkiurheilijan kannalta.

Marko Forsell kirjoitti...

Kiitokset sinulle ja Sarille sekä muulle talkooporukalle kisat oli hienot ja oma suoritus meni yli odotusten.

tv mf

StanleyPark kirjoitti...

Moi Mika ja Marko,

kiitokset kiitoksista. E24:lla on aina hienoa olla mukana talkoissa. Viikonloppu menee todella nopeasti kisaa seuratessa ja juoksijoita auttaessa. Lisäksi paikalla on niin paljon tuttuja, joiden kanssa on mukavaa vaihtaa kuulumisia. Kaiken kaikkiaan aika raskasta, mutta todella antoisaa. Markolle vielä onnittelut kovasta suorituksista.

SP

Viikko 32 ja Lake to Lake swimrun kisa

Tällä viikolla oli tarkoitus saada vielä yksi napsu lisää treeniä ennen Alppien kiertoa, mutta vähän vajaaksi se viikko jäi. Yksi syy oli l...