torstai 29. tammikuuta 2009

E24h aattotunnelmat

Nyt on enää kaksi päivää aikaa kisoihin. Heitin viimeisen lenkkin ennen kisaa eilen ja nyt ei muuta kuin lepäillään ja kerätään voimia. Tiistaisessa hieronnassa tuntuma oli, että kaikki tuntuu olevan kunnossa. Ainoastaan takareidet ja lonkanseutu tuntuvat venyttelystä huolimatta aika jäykiltä. Näiden kanssa pitää tehdä enemmän töitä keväällä, jotta päästäisiin vihdoinkin parempaa tilanteeseen. Japanissa pitäisi olla jo asiat paremmin. Ehkäpä tuon kävelyn mukaanottaminen harjoitteluun voisi tehdä tehtävän.

Joitakin flussan jälkioireita on tuntunut edelleen tällä viikolla, mikä todella harmittaa. Kurkku on ollut vähän raastinrautana ja noiden sykkeiden kanssa on edelleen haasteita. Tuntuu, että joka toisella lenkillä on sykkeet koholla. Saattaa se johtua kisajännityksestäkin, mutta aikaisemmin ei ole moista esiintynyt. Tämä vaatii kyllä kisan aikana pientä extra huomiota sykkeiden osalta. Pientä epävarmuutta tämä tosin tuo ennen kisaa ja vaikuttaa selvästi latautumiseen.

Tänään torstaina olen myös aloittanut pienimuotoisen tankkauksen. Ei sen kummempaa kuin kuivattujen hedelmien syömistä ja vähän maltoa. Lisäksi jostain syystä olen tämän viikon syönyt tavanomaisen kasvisruoan sijasta pääasiassa kalaa ja lihaa. Ehkä olen hakenut tällä jonkinlaista vahvistusta muuten epävarmaan oloon.

Kaikenkaikkiaan taitaa olla tällä kertaa sellainen tilanne, että lähdetään areenalle aika epävarmoissa tunnelmissa. Tuloksesta ei osaa sanoa sitä eikä tätä, kaikki on auki. Terveyttä ei kuitenkaan kannata riskeerata yhden kisan takia, varsinkin kun kauden päätapahtuma on vasta syksyllä. Eli lähdetään areenalle avoimin mielin ja otetaan vastaan se mikä on tullakseen.

1 kommentti:

Mara.S kirjoitti...

Tuo 'joka toinen päivä kulkee, joka toinen ei' - ilmiö on tuttu. Oliskohan Pertti Karppiselta jäänyt neljäs kulta saamatta jonkun tämäntyylisen ilmiön vuoksi?
Mutta sulla on asiat hyvin, kun kisa on kahden vuorokauden aikana. Nyt on vaan kyse siitä, alkaako kisa nihkeästi ja loppu kevyesti vai päinvastoin ;)
Leikki leikkinä. Huomenna tavataan.

Viikko 20 treeniä ja pihahommia

Mennyt viikko on ollut erityisen kuivaa ainakin täällä Nuuksion seudulla. Pölyä riittää ilmassa ja puiden siitepölykin on nyt todella runsa...