maanantai 24. marraskuuta 2008

E24 - part I

Nyt on ekat neljä viikkoa takana valmistautumisesta Espoon kaksnelosta varten. Juoksukilometrit ovat täyttyneet suunnitelman mukaan (vko44 84km, vko45 83km, vko46 100km ja vko47 121km), mutta fillarointiin ja muuhun ulkoiluun ei ole ollut tarpeeksi aikaa. Tuo alakerran remontti on vieläkin kesken ja nyt ollaan suosiolla lykkäämässä sen valmistumista alkuvuoden puolelle.

Ekat viikot ovat olleet suht kevyitä ja olenkin saanut tehtyä pari VK-lenkkiäkin noiden pk-junnailujen välissä. Lisäksi on tullut pari käyntiä punttisalin puolella, edellisestä kerrasta onkin jo aikaa. Ilmeisesti vatsalihaksia on kuitenkin jonkin verran tallella, koska ne tulivat ensimmäisen käynnin jälkeen todella kipeiksi. Toinen uutuus, jonka olen ottanut mukaan ohjelmaan, on loppuverryttelyn tekeminen kuntopyörällä. Tämä onnistuu lähinnä juoksumatolla tehtyjen lenkkien jälkeen, kun kotoa ei kuntopyörää löydy. Siinä saa lihakset hyvin verryteltyä vähän erilaisella ärsykkeellä. Tämäkin vinkki tuli muuten Juhalta. Muuten valmistautuminen sujuu vanhan kaavan mukaan liikuntamääriä tasaisesti nostaen.

Vuoden 2008 läpikäyntikin pitää tehdä tässä jossain vaiheessa, kuten jo tuli tuossa vähän lupailtua.

Ei kommentteja:

Kolme viikkoa ja kohti Sinister7 kisaa

Kolme viikkoa on taas kulunut edellisestä päivityksestä. Aika on taas ollut vähän kortilla tai sanotaanko, että blogi jäänyt vähemmälle prio...