keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Rypäsharjoitus

Nyt olen saanut tehtyä elämäni ensimmäisen rypäsharjoituksen, vai pitäisikö sanoa rypäsharjoitukset. Homma alkoi maanantaina, jolloin juoksin 23km töiden jälkeen kotiin. Tiistaina juoksin aamulla töihin ja illalla kotiin, ja sitten vielä keskiviikkoaamuna takaisin töihin. Aikaa meni tasaisesti 2.10, 2.05, 2.13 sekä 2.10. Eli yhteensä 92km/8.38h ja keskivauhdiksi tulee 5.37/km. Kaikki neljä lenkkiä tuli juostua 40 tunnin sisällä. Viimeinen eli tämän aamuinen lenkki alkoi kyllä jo tuntua, ehkä enemmän henkisesti kuin fyysisesti, mikä tietysti ei ole hyvä merkki sekään. Eihän noi määrät lopulta niin suuria ole, jos ajattelee mitä ultraajat juoksevat esim. 7 vrk:n kisoissa.

Mulle noi aamulenkit on kyllä melkoisen vaikeita. Varsinkin kun ei oikein voi syödä normaalia aamupalaa kahvin kanssa. Lisäksi tein ehkä sen virheen, etten viitsinyt kantaa mitään juotavaa mukana vaan luotin etukäteistankkaukseen. Myös venyttelyt jäivät kokonaan aamulenkkien jälkeen tekemättä, kun työt odottivat saman tien.

No, nyt sitten huominen lepoa ja perjantaina todennäköisesti vain fillarointia ennen viikonlopun lenkkejä. Jos ei muuta niin ainakin olen nyt tätäkin kokemusta rikkaampi.

Ei kommentteja:

Treeniyhteenveto 2023

Vuotta on vielä pari päivää jäljellä, mutta tässä vähän yhteenvetoa treeneistä (päivitetty 2.1.2024). Datat tulee Polar Flown puolelta: Koko...