sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Viikko 27 ja kohti Pallasta

Viimeinen työviikko ennen lomaa sekä muu ohjelma verotti viikon treenisaldon sinne 6,5 tunnin paikkeille. Kaikki alkaa kuitenkin olla valmiina ensi viikonlopun 134 km puristukseen Ylläkseltä Hettaan.

Muutamia muutoksia on viime vuotiseen kisaan tullut. Ehkäpä merkittävin on reitin aloittaminen Ylläsjärven puolelta, Yllästunturin ylitys ja Pirunkurun kautta Kesängille nousu. Siitä reitti laskee kohti Äkäslompolosta lähtevää reittiä ja yhtyy viime vuotiseen reittiin. Sen jälkeen ei suurempia muutoksia pitäisikään olla. Toinen muutos on lähtöajan aikaistaminen kuudella tunnilla kuten tänä vuonna Karhunkierroksen kisassakin. Aikaistettu lähtöaika on klo 18 perjantaina. Pitkälti kisa menee siis yöllä, mutta lampulle ei silti ole tarvetta.

Varusteiden suhteen tarkoitus on kisata pitkälti samalla setillä kuin Karhunkierroksella. Ainoastaan tossujen suhteen teen näillä näkymin muutoksen. Tämän hetken ajatus on lähteä liikkeelle Inovin Terraclaw 250 tossulla, koska ainakin viime vuonna reitin alkuosa Pallakselle asti oli melko pehmeää polkua, jossa Hokan korka tossu ei toiminut hyvin. Pallakselta eteenpäin vaihdan sitten tukevamman Hokan tossun jalkaan. Keli on vielä arvoitus, mutta ennusteen mukaan sadetta voi olla tiedossa. Se voi tehdä lopun kivipoluista liukkaita.

Alla vielä muutama kuva tältä viikolta. Kesä alkaa olla parhaimmillaan. Varsinkin, kun kesäloma alkaa huomenna.
Alla vielä pari kuvaa viikonlopun työleiriltä, porrasremonttia ja saunapuita.
Ei kommentteja:

Viikko 20 treeniä ja pihahommia

Mennyt viikko on ollut erityisen kuivaa ainakin täällä Nuuksion seudulla. Pölyä riittää ilmassa ja puiden siitepölykin on nyt todella runsa...