sunnuntai 10. elokuuta 2014

Viikko 32 ja toinen treeniviikko

Kulunut viikko on mennyt aika samalla konseptilla kuin edellinenkin. Määrää olen hieman yrittänyt nostaa ja yhden pitkän lenkin sijaan kävin lauantaina Malminkartanon Jättärillä tekemässä nousuja. Lisäksi ajattelin viikon alussa yrittää saada sekaan vielä yhden vetoharjoituksen.

Alkuviikosta mentiin työmatkojen ehdoilla. Maanantaina kävin fillarilla töissä ja illalla kotiin tullessa suunniteltiin vielä pari tuntia yhtä loppuvuoden kisa. Alkaa palaset olla melkolailla tiedossa. Enää tekeminen puuttuu.
Tiistaina kävin töissä juosten. Aamulla juoksu kulki kuin unelma ja juoksin sitten vähän reippaammin. Päivällä lounastauolla käytiin Pasin kanssa salilla. Hyvä treeni ja loppuun vielä vähän normia pidemmät hypyt. Illalla juoksin kotiin vähän pidemmän kaavan mukaan. Lämpötila oli yli 30 astetta. Nam.

Keskiviikko torstai oli taas pari-päivä. Eli aamulla fillarilla töihin ja illalla juosten kotiin. Seuraavana aamuna juosten töihin ja illalla fillarilla takas. Torstaina kävin vielä fillaroinnin päätteeksi tekemässä saman vetoharjoituksen jota tein tuossa alkukesästä. Eli 10 minuutin vetoa yhden minuutin palautuksilla. Juoksu kulki todella hyvin eikä vedot tuntuneet lainkaan pahoille edes lopussa kuten normaalisti. Olis mennyt varmaan muutama lisääkin. Lopussa alkanut ukonilmakaan ei haitannut, kun lämmintä kuitenkin riitti.

Perjantaina kävin töiden jälkeen Nuuksiossa kiertämässä runsaat pari tuntia. Ihan peruslenkkiä paitsi, että juoksin NC-reitin alkua Korpinkierrokselle. Se tekee lenkistä vähän pidemmän, mutta samalla pystyy vähän välttämään tuota asfalttia. Tämä reittimuutos pitääkin ottaa nyt vakio-ohjelmaan.

Lauantaina olikin sitten vuorossa Malminkartanon mäkitreeni. Tarkoituksena oli olla mäellä nelisen tuntia ja tehdä nousuja jyrkkään fasaanimäkeen ja juosta alas vähän loivempaa ja nopeampaa reitti. Koko rinne oli fasaaninousua lukuun ottamatta kasvanut lähes umpeen ruohosta ja muusta. Ekat pari tuntia jalassa oli SpeedCrossit ja toisella puolikkaalla Hokan tossut. Ne tuntuvatkin yllättävän hyviltä eikä lainkaan kömpelöiltä kuten etukäteen ajattelin. Ainoastaan tossun kärjessä oleva päälikangas on sen verran kova, että se vähän painoi varpaita noustessa mäkeä.

Kettu fasaaninousussa

Sunnuntai meni aluksi puuhommissa, jonka jälkeen kävin vielä kiertelemässä vajaan parin tunnin lenkin. Illalla coachi vielä hoiti jalat kuntoon. Viikolle kertyi 18,5 treenituntia, jossa runsaat 14 tuntia tossuilla. Tulevaa viikkoa pitää vielä miettiä voinko tehdä ihan täyden kovan viikon vielä tässä vaiheessa. Tunne on kuitenkin kropassa hyvä, joten saa nähdä. Ehkä aloitan jo ensi viikonloppuna keventelyt tulevaa varten. Mennään päivä kerrallaan.

Videot koko kesältä on vielä vaiheessa, mutta kunhan tässä jossain välissä löytyy enemmän aikaa niin filmituotantokin pääsee taas kohta jatkumaan.

Alla vielä hauska Hardrock100 aiheinen video

Ei kommentteja:

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...