sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Viikko 49

Edellisellä viikolla nostin juoksukilsoja sen verran, että sain kasaan 72 kilometriä. Siihen pyöräilyt ja voimatreenit niin harjoitustunteja kertyi yhteensä vajaa 11. Tällä viikolla suurin osa kilometreistä kertyi Itsenäisyyspäivänä tehdystä nimi-Montrailista, jossa onkin raporttia kuvineen tuolla edellä. Keskiviikkona tuon pitkän lenkin jälkeen pidin lepopäivän ja illalla coachi hoiti vielä lihakset kuntoon. Torstaina kävin fillarilla töissä ja perjantaina juoksin poikkeuksellisesti töistä kotiin. Keli oli melkoisen huono, mutta onneksi kotimatkalla oli mukava myötätuuli, jolloin sekään ei paljoa haitannut. Pyöräteille satanut 3-4 senttiä lunta ei myöskään haitannut menoa. Juoksu maistui.

Lauantaina tiet olivat loskan täyttämät, joten vedin sortsit jalkaan ja laitoin juoksumaton rullaamaan. Tarkoitus oli juosta vain lyhyt lenkki ennen kuin lähtisin seuraamaan Petri Perttilän 24h mattojuoksua Myllypuroon. Matolla kertyi 12 kilometriä leppoisalla vauhdilla. Sen sijaan Petrillä oli meno päällä ja hän takoi tasaisia kympin tunteja läpi juoksun. Ainoastaan viimeinen tunti oli tuskien taival, mutta lopputulos 238,3 km on aivan käsittämätön tulos juoksumatolla. Se on samalla uusi Pohjoismaiden ennätys. Onnittelut Petrille!

Sunnuntaina juoksin edelleen matolla 12 km, nyt kuitenkin vähän paremmalla vauhdilla. Mistään hurjastelusta ei kuitenkaan ollut kyse. Siihen vielä päälle voimatreeni niin päivä oli pulkassa treenien osalta.

Viikon saldoksi kertyi yhteensä 80 km juoksua ja treenitunteja yhteensä vajaa 13. Tuntuu todella hyvälle voida taas treenata lähes normaalisti. Välillä on sellainen tunne, että treenit sujuvat oikein hvin, kun taas välillä ei tunnu kulkevan lainkaan. Treeniaikaa Japaniin on alle neljä kuukautta, joten saa nähdä mihin se riittää.

Ei kommentteja:

Viikko 6 ja pakkasista loskaan

Kovemmat pakkaset ovat ainakin hetkeksi siirtyneet muualle ja tämä viikko on mennyt aika vetisissä keleissä. Varsinkin loppuviikosta meillä...