sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Viikko 25 ja painot nousee

Tällä viikolla ohjelmassa oli kolme salitreeniä. Tarkoitus oli kuitenkin tehdä lyhyempiä sarjoja, mutta isommilla painoilla. Juhannuksen takia jaksotin treenit maanantaille, keskiviikolle ja lauantaille. Viimeisen treenin jouduin tekemään kotona, joten liikkeet jouduin tekemään hieman erilailla kuin salilla.

Maanantaista tuli lopulta melko reipas treenipäivä, kun kävin salitreenin lisäksi fillarilla töissä ja kotiin tultuani lähdettiin Jussin kanssa samoilla lämmöillä vielä maastofillareilla polkuja pitkin Solvallaan tekemään lyhyt karttaharjoitus. Lopussa alkoi hieman reisissä tuntumaan, kun viimeisiä isoja mäkiä puskettiin ylös.

Omien treenien lomassa remonttifirma oli katolla maalaamassa peltikattoa.

Panssarimaalia peltikatolle
Tiistaina juoksin töistä kotiin tehden muutamia lyhyitä vetoja. Yritin muutenkin pitää vähän parempaa vauhtia. Keskiviikkona päivällä tehdyn salitreenin jälkeen lähdettiin illalla Malminkartanolle, jossa Gepardi oli järjestänyt jonkinlaista tapahtumaa. Tarkoituksena oli nousta Fasaani-nousua 15 kertaa ja aina kolmen nousun jälkeen tutustua pelivälineeseen. Nousua tuli yhteensä 2,5l. Kisan puolivälissä joku huomasi minun kisaavan alamittaisella pelivälineellä, josta seurauksena oli sakkoa yhden pienen pelivälineen verran. Nousut sujuivat iloisesti ja laskut rennosti. Kisan jälkeen oli äänekästä keskustelua Sysikalliosta. Torstaina olikin vuorossa lepopäivä. Ohessa pari Pitkäsen Jussin kuvaa.

Kisakeskus

Alamäet rennosti
Perjantaina kävimme Coachin kanssa kiertämässä NC reitin Soidinsuota lukuun ottamatta. Sadetta oli tullut koko edellisen vuorokauden ja pitkoskuut ja kalliot olivat erityisen liukkaat. Nastari olisi ollut ehkä paras kenkävalinta, mutta ilman niitä kuitenkin oltiin liikenteessä. Keli oli muuten aika passeli tälle reissulle. Pari pientä sadekuuroa tuli koko matkalla. Lämpötila olisi voinut olla pari napsua lämpimämpi, mutta juoksemiseen se oli oikein sopiva.


Coachin Juhannukseksi tekemä mansikkakakku

Nuuksion portailla


Ja välillä paistoi aurinkokin

Kaunista neulaspolkua
Lauantaina ei voimatreenin lisäksi tullut muuta liikuntaa. Käytiin vaan coachin kanssa kävelyllä. Oli vähän perjantaina parempi keli, mutta ei mitenkään lämmintä. Sunnuntaina könyttiin ensin pari tuntia pihalla, jonka jälkeen lähdin poluille juoksemaan. Tein intervalli-treenin poluilla. Reippaat osuudet venyivät suunniteltua pidemmiksi, mutta meno tuntui todella hyvältä.

Treeniä kertyi noin 15 tuntia ja jalat tuntuvat vielä sunnuntaina hyvältä. Ensi viikolla ohjelmassa on samat salitreenit, mutta juoksua hieman enemmän. Ja tietysti vähän vetoja.

Ei kommentteja:

Viikko 6 ja pakkasista loskaan

Kovemmat pakkaset ovat ainakin hetkeksi siirtyneet muualle ja tämä viikko on mennyt aika vetisissä keleissä. Varsinkin loppuviikosta meillä...