sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Viikko 17 ja polkujuoksua

Tälle viikolle asetettu 22 harjoitustunnin tavoite jäi muutaman minuutin vajaaksi, joten ihan kohtuudella voidaan sanoa viikon menneen. Suunnitelma oli tehdä alkuviikosta vähän enemmän treeniä, pitää sitten vähän kevyempää ja sitten sunnuntaina taas yksi pidempi treeni. Ja näinhän se suunnilleen meni.

Työmatkoja tuli taas käytettyä hyödyksi tunteja kerätessä. Työmatkat taittuivatkin juosten maanantaina ja tiistaina molempiin suuntiin lisälenkin kera. Lisäksi keskiviikkona ja torstaina juoksin töistä kotiin pienen lisälenkin kera. Torstaina sai nauttia reippaasta vastatuulesta, mutta harjoitus piti ottaa täsmätreeninä Karhunkierrosta ja Pallasta varten, kun tunturissa voi hieman tuulla.

Alkuviikosta tein lisäksi pari salitreeniä, jossa tosin keskityin muuhun kuin jalkoihin. Maanantaina oli lisäksi tunnin jooga. Perjantai oli kevyempi, kun juoksin Nuuksiossa 1,5 tuntia leppoisalla vauhdilla. Lauantaina en tehnyt kuin vajaan tunnin saunalenkin. Eli pari kevyempää päivää meni siinä.

Sunnuntaina juostiin sitten Jannen ja Annan kanssa. Lähdettiin aamulla kasilta ja kierrettiin ristiin rastiin metsiä kohti Pirttimäen pullatiskiä. Vajaat kolme tuntia oli mittarissa Pirttimäkeen tultaessa. Siinä sitten lyhyt tauko, kuiva paita, pulla-kokikset ja vesipullon täyttö. Matka jatkui veilä pari tuntia ja perille saapuessa mittari näytti runsaat 5 tuntia ja 33 kilsaa. Hieno lenkki ja hieno päivä, jonka aikana satoi käytännössä koko ajan. Siitä vielä fillarilla kotiin, jossa odotti valmis sauna ja ruoka. Illalla vielä coachin hieronnalla jalat kuntoo tulevalle viikolle.

Viikolle kertyi se hiukan vajaat 22 tuntia treeniä, jossa 176 kilsaa juoksua. Aika paljon tuli asfalttia, mutta loppuviikosta sitten myös polkua.

Alla vielä muutama kuva viikon varrelta.

Kevään ensimmäisiä västäräkkejä

Ensimmäiset kielot kukkivat kohta

Sammakonkutuakin oli jo lammikoissa

Leskenlehtiä riittää

Sunnuntain varusteita

Pirttimäen kahvilassa
Anna

Janne

Ei kommentteja:

Viikko 6 ja pakkasista loskaan

Kovemmat pakkaset ovat ainakin hetkeksi siirtyneet muualle ja tämä viikko on mennyt aika vetisissä keleissä. Varsinkin loppuviikosta meillä...