tiistai 1. heinäkuuta 2014

Viikko 26 ja kisaa odotellessa

Viikko on mennyt tavaroita pakkaillessa. Kanadaan lähdettiin perjantaina ja Kalliovuorille ylihuomenna. Velä pitää käydä läpi kaikkia kisaan tarvittavia varusteita. Pakollisia varusteita ei ole paljoakaan Sinister7 kisaan, mutta ajattelin pakata mukaan muutakin tavaraa, joita pystyy sitten testaamaan muitakin kisoja varten. Toisaalta Kalliovuorilla on ollut poikkeuksellisen myohäinen kevät joten olosuhteet voivat olla yllättävän hankalat. Lunta on satanut reitille vielä pari viikko sitten ja jonkinlaisesta tulvastakin on kisapaikalla varoiteltu. Viimeiset pari viikkoa ennen kisaa pitäisi kuitenkin olla parempaa keliä luvassa, joten reitti ehtii kuivua jonkin verran.

Viikon treenit olivat maltilliset ja lähinnä valmistautumista kisaa varten. Maanantaina kävin fillarilla töissä ja kotiin tulin pienen lisälenkin kautta. Tiistaina oli runsaan puolen tunnin salitreeni ilman kyykkyjä mutta hyppyjen kanssa. Keskiviikkona kävin taas fillarilla töissä ja sen jälkeen käytiin vielä Jussin kanssa Nuuksiossa juoksemassa 90 minuutin lenkki. Päivästä tuli aika pitkä, mutta toisaalta tiedossa oli pari lepopäivää osin matkustuksen takia.

Torstai olikin sitten lepopäivä ja perjantaina lähdettiin reissuun heti töiden jälkeen. Lensimme Edmontoniin ensimmäistä kertaa Islannin kautta. Matka-aika oli vain puolet siitä mitä se voi pahimmillaan olla esimerkiksi Lontoon tai Frankfurtin kautta. Perillä Edmontonissa olimme alkuillasta ja lyhyen seurustelun jälkeen pääsimme nukkumaan.

Lauantaina oli vielä pientä ongelmaa aikaeron kanssa ja olimmekin coachin kanssa ulkona kävelylenkillä aamu kuudelta. Mutta mikäs sen hauskempaa kuin aloittaa päivä ajoissa. Iltapäivällä kävin vielä kiertämässä lyhyen lenkin tutuissa maisemissa.

Kävelyllä aamutuimaan

Polku joen varressa
Fiksusti tehty kaatuneen puun ylitys
Kauppojakin ollaan ehditty kiertämään ja hyviä ostoksia tekemään.

Lukemista Chaptersin hyllystä

Paikallisia urheiluliikkeitä

Pakollinen varuste Sysikallio100:lla?
Herkkulounas - suolaista ja makeaa
Sunnuntaina kävin kiertämässä vähän eri suunnalla lenkin. Korkeuseroja ei ole yhtään koko alueella jos ei sitten suuntaa lenkkiä kohti joenvartta. Siellä voi saada joitakin nousumetrejä hankittua, mutta toisaalta nyt ei ole sellainen aika, että kovin rasittavia lenkkejä enää voi tehdä. Ja ensi viikolla jalat on siinä kunnossa, ettei niitä mäkiä kaipaa varmaan yhtään. Muualla liikkuessa nousumetrit ovat nollassa.

Lenkkien välissä ollaan ehditty rapsutella talon kissojakin

Katja lepäämässä

Viikolle kertyi tunteja yhteensä seitsemän, joka on suurin piirtein se mitä pitikin. Viimeisellä viikolla on ohjelmassa vielä pari lyhyttä lenkki. Tiistaina vietetään Canada Day:tä ja torstaina suuntaamme auton kohti Kalliovuoria ja Crowsnest Passia. Perjantai menee lepäillessä ja lauantaina klo 7 aamulla ollaan lähtöviivalla.


3 kommenttia:

Mika kirjoitti...

Tsemppiä matkaan, odottelen innolla raporttia!

pasi.koskinen kirjoitti...

Hyvää kisaa, pysyhän pystyssä.

StanleyPark kirjoitti...

Kiitos Mika ja Pasi. Mielenkiintoista ohjelmaa on edessa. Nautitaan!

Viikko 32 ja Lake to Lake swimrun kisa

Tällä viikolla oli tarkoitus saada vielä yksi napsu lisää treeniä ennen Alppien kiertoa, mutta vähän vajaaksi se viikko jäi. Yksi syy oli l...