maanantai 10. maaliskuuta 2014

Viikko 10 ja motivaatiovalmennus


Lämmintä on edelleen riittänyt. Viime sunnuntaina satanut lumi on sulanut pois heti alkuviikosta. Pari päivää oli jo melko aurinkoistakin ja mutta loppuviikosta tuli taas räntää taivaalta sen verran, että maa oli jopa hieman valkoinen. Lauantaina mittari näytti parhaimmillaan kahdeksan astetta.

Treenit on edelleen jatkuneet hyvin. Tavoitteena oli tehdä yksi hyvä treeniviikko ennen tulevaan lepoviikkoa. Kuten edelliselläkin viikolla olen tehnyt mäkitreenit, mutta niiden lisäksi fillariteenit on olleet ohjelmassa. Maanantaina ja torstaina kävin fillarilla töissä ja tiistaina ja keskiviikkona kuljin fillarilla vain toiseen suuntaan. Tiistaina kävin punttisalilla ja sen verran tuli tehtyä treeniä jaloille, että torstaille suunniteltu toinen salitreeni sai jäädä väliin.

Perjantaina kävimme Kunto-messuilla, jossa ei mitään sen suurempaa uutta tullut hankittua. Joitakin heräteostoksia kuten pyöräilypaitoja ja yhdet housut tuli tietysti mukaan.
Coachi innoissaan menossa messuille

Juoksulenkkejä kertyi sen verran, että aikaa niihin meni yhteensä 11 tuntia. Kahdeksasta lenkistä kuusi oli mäkitreenejä. Ajanpuutteen takia tein kaikki mäkitreenit tällä viikolla matolla ja näiden lisäksi oli kaksi muuta juoksulenkkiä, jotka sain suoritettua ulkona. Vaikka mäkeä on tullut paljon ja vaikka osa lenkeistä on juostu aikaisin aamulla niin yllättävän hyvin olen jaksanut toteuttaa suunniteltua ohjelmaa. Tiistainen salitreeni oli ehkä liian kova ja siihen pitää jatkossa keskittyä paremmin, ettei se häiritse viikon muita treenejä yhtä paljon kuin nyt.

Aamupala valmistuu uudessa höyryuunissa, puuroa ja munia

Viikonloppu meni motivaatiovalmennuksessa lyhytterapiainstituutissa, joten lenkit piti tehdä heti aamulla ennen valmennusta. Lauantaina kotiin tultuamme käytiin vielä coachin kanssa järven ympäri hihnalenkillä. Oli muuten hyvä treeni ja vielä parempi päästä vähäksi aikaa ulos pitkän päivän jälkeen.

Viikonlopun aihe

Viikolle kertyi treeniä yhteensä 17 tuntia, jossa 89 kilsaa juoksua ja +5480m nousua. Fillarilla tuli sotkettua 104 kilsaa. Seuraava viikko on lepoa ja sen jälkeen alkaa nousukauden viimeinen kolmen viikon jakso. Siihen väliin sattuu vielä talviloma, jonka aikana saa varmasti mukavasti treeniä. Nam.

Ei kommentteja:

Viikko 23 ja Jukola treeniä

Viikon alkaessa Jukolaan on enää vajaat kaksi viikkoa ja edellisestä suunnistusharjoituksesta aikaa melkein kaksi vuotta. Vuoden 2016 Jukol...