keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Viikko 7 ja lepoviikko

Vähän on myöhässä päivitys viime viikolta. Osittain ongelma oli ajanpuute ja osittain rikkoontunut tietokone. Ajanpuute on korjaantunut tällä viikolla, mutta tietokone on edelleen telakalla. Viimeisin tieto koneen osalta on, että se hakee loppusijoituspaikkaa ja uusi kone on jo tilauksessa. Keittiökin tuli vihdoinkin valmiiksi tässä välissä. Pari viikkoa meni siitä, kun uusia kaappeja aloitettiin laittaa paikalleen siihen, kun sähkömies kävi kytkemässä viimeiset lamput ja laitteet verkkoon.

Treenin osalta viikko oli väliviikko niin kuin edellisessä kirjoituksessa mainitsinkin. Viikkoon mahtuikin vähän fillarointia ja pientä ulkoilua. Perjantaina kävimme Sysikallion ystävät porukalla kokeilemassa viimeisintä versiota uudesta reitistä. Rauhallisesti juosten ja kiipeilleen kierrokseen menee aikaa vajaat 50 minsaa. Nousua tulee vähän mittarista riippuen noin 300 metriä per kierros. Tässä linkki Niiloksen ottamiin kuviin reitin varrelta.Edellisen sunnuntain Hyppiksen treenistä oli Antti tehnyt hienon videon Miikan noususta. Viikolle 7 tuli treeniä yhteensä vajaat kahdeksan tuntia. Seuraavalla viikolla palataan taas treenin pariin. 

Ei kommentteja:

Viikko 14 ja treenit kulkee

Kevät on edistynyt tällä viikolla mukavasti. Päivisin lämpötila on ollut jo yli viiden asteen eikä pakkanen ole yölläkään laskenut paria as...