sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Viikot 41 ja 42 - latausta Pafoksella

Pari viikkoa on vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. Kolilta palattuamme pari viikkoa sitten ehdimme viettää kotona vain yhden päivän ennen kuin matka jatkui Kyprokselle ja siellä Pafokselle. Tiedossa oli viikon verran lämpöä ja aurinkoa. Ja tietysti energisiä Esa-luentoja.

Näkymä hotellin parvekkeelta

Rantoja pitkin hotellilta keskustaan

IVO ja "paikallinen Laku"

Viikon aikana oli sen verran hienot kelit, että pidimme vain yhden vapaapäivän lenkeistä. Juoksimme IVOn kanssa yhdessä, ei mitään kovin pitkiä lenkejä paitsi viimeisenä päivänä, kun luentoja ei enää ollut. Silloin hyppäsimme bussin kyytiin ja ajoimme sillä seuraavaan kylään. Siellä kiertelimme ensin rantaa pitkin ja sitten vähän ylemmäs sisämaahan. Ja sieltä takaisin hotellille. Se oli hieno lenkki, aurinkoa ja lämpöä riitti. Matkalla oltiin runsaat 5 tuntia ja välillä käytiin jäätelölläkin. Lisää juomista sai mukavasti ostettua pienistä kioskeista.


Paluu arkeen oli kuitenkin ankea, kun noin 30 asteen lämpötiloista tipahdettiin pariin lämpöasteeseen ja yöpakkasiin. Toisaalta uutiset runsaista lumisateista mm. Kolilla lämmittävät mieltä. Kolilla oli satanut parikymmentä senttiä lunta viikonloppuna. Ehkä se talvi ja lumi tulee aikaisin tänäkin vuonna.

Menneen viikon treenit ovat olleet maltilliset. Pientä pyöräilyä ja lenkkiä. Aika on mennyt opiskeluiden merkeissä, kun vielä kotitentin viimeinen palautuspäivä oli eilen lauantaina. Vielä yksi kotitehtävä pitää palauttaa tiistaihin mennessä. Kyllä se siitä.

Ensi viikolla aikaa menee myös Mammuttimarssin karttojen tekoon. Radat on julkaistu viime perjantaina ja kisakeskus on Tammisaaressa. Sääennusteesta ei ole vielä tietoa, mutta lokakuun lopussa uimarasti on aina uimarasti. Nam.

Ei kommentteja:

Viikko 2 ja pakkasviikko

Viikko on suosinut ulkoilua ainakin kelien puolesta. Pientä pakkasta on ollut vuorokauden ympäri viime lauantain Loppiaisrogan jälkeen, mik...