maanantai 20. toukokuuta 2013

Viikko 20 vähän juoksua

Viime viikonlopun Spring Adventuren tulokset on julkaistu. Pieni yllätys oli saamamme 2 x 10 minuutin aikasakko, joka pudotti sijoitustamme hieman. Tosin aika monet muutkin joukkueet ottavat ainakin yhden 10 minuutin aikasakon. Meillä ensimmäinen sakko tuli (ilmeisesti) melontarastilla olleen muistisuunnistuksen yhteydessä olleiden kahden rastin kiertäminen väärässä järjestyksessä. Toinen sakko tuli lopussa olleen toisen muistisuunnistuksen jättämisestä väliin. Emme ymmärtäneet rastille tullessa, että siihen sisältyy ylimääräinen tehtävärasti, kun etukäteen annetussa reittikirjassa ei ollut mitään mainintaa asiasta. No, nämä menivät ensikertalaisten piikkiin ja ensi kerralla ollaan tarkempia. Tulokset ja kuvia.

Huhtikuussa juostun Sakura-michi kisan tulokset ovat myös olleet jo jonkin aikaa DUV:n sivuilla. Valitettavasti niissä ei ole otettu huomioon eri lähtöryhmiä vaan loppuajat on laskettu kaikille kello 6.00 lähtöajan mukaan. Tulosluettelossa on hienosti mukana myös Veikko-san, joka juoksi Sakurassa maaliin jo viidennen kerran.

Treeniviikko alkoi maanantaina töiden jälkeen mukavasti joogalla ja sen päälle runsaan parin tunnin lenkillä. Juoksu tuntui oikein hyvälle ja vauhti oli jopa ihan kohtuullista. Lopussa olisi juoma maistunut hyvälle, sen verran pitkäksi venyi tämä treeniputki. Tiistaina juoksin töihin ja takas, päivällä kävin lisäksi tekemässä lyhyen salitreenin.

Keskiviikkona juoksin aamulla töihin ja illalla kävin Rasti Jyryn järjestämillä aluerasteilla. Tällä kertaa ei tarvinnut lähteä kovinkaan pitkälle, kun lähtöpaikka sijaitsi ihan tuossa parin mäen takana. Kiersin pisimmän tarjolla olleen radan, joka sekin oli vain 6,7 kilsaa. Näin ennen Jukolaa olisi ihan kiva juosta vähän pidempiäkin harjoituksia. Tuolle 6,7 kilsan radalle oli saatu mahtumaan komeat 18 rastia. Se tarkoitti lyhyitä rastivälejä ilman sen suurempia vaihtoehtoja reitinvalinnan suhteen. Parilla rastilla tuli pientä kiertoa, mutta muuten rastit löytyivät suhteellisen hyvin. Aikaa kului vajaat 62 minuuttia. Tulokset.

Torstaina kävin uudella maantiepyörällä töissä ja kotiin tullessa tein vielä pienen lisälenkin. Vielä illalla oli todella lämmintä ja oli enemmän kuin nautinto pyöräillä kotiin. Tosin uusi pyörä on niin mukava ajaa, ettei sillä oikein malta ajaa rauhassa vaan vauhti yksinkertaisesti kasvaa melkoisen kovaksi. Harmi, että olen ehtinyt ajaa sillä niin vähän toistaiseksi. Perjantaina tein töiden jälkeen runsaan parin tunnin lenkin Nuuksiossa. Lämpötila oli edelleen lämmin vaikkakaan ei ihan niin lämmin kuin edellisenä päivänä luvattiin. Yllätys oli melkoinen, kun vanhan ulkoilureitin varrelta oli metsää hakattu hurjat määrät.

Tässä oli aikaisemmin hieno metsä ja polku. Ei kuitenkaan enää


Viikonloppu meni töiden merkeissä Tampereella ja lenkit jäivät aika vähälle. Lauantaina sain tehtyä aamulla vajaan tunnin lenkin ja sunnuntaina illalla vielä toisen samanlaisen.

Viikolle kertyi yhteensä runsaat 14 tuntia treeniä, jossa 106 kilsaa juoksua.

Ei kommentteja:

Viikko 37 ja juoksutaukoa

Ensimmäinen työviikko loman jälkeen takana ja arki on palannut kuvioihin täydellä voimalla. Arki on hyvästä, rytmi ja aikataulu ovat totutu...