sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Viikko 19 ja Sepon Ystävyysultra

Lauantaina juostiin Lohjan urheilukentällä Seppo Leinosen 60-vuotis syntymäpäivien kunniaksi 6h Ystävyysultra. Mikä olisikaan sopivampi tapa juhlia Sepon merkkipäivää kuin tehdä se juoksun merkeissä.
Paikalle oli saapunut iso osa Suomen ultraperheestä. Tunnelma oli lämmin vaikka keli oli tuulinen eikä lämpöasteitakaan ollut kuin vajaat kymmenen. Iltapäivää kohti tuuli alkoi tyyntyä, mutta jossain vaiheessa Lohjan yli kulki sadealue, josta osansa saivat kaikki paikalla olleet.

Itse hölkkäsin kisassa runsaat kaksi tuntia, jonka jälkeen siirryin kävelemään kenttää ympäri. Siinä ehti mukavasti jutella lähes kaikkien kanssa. Eipä ole ennen ollut vastaavaa mahdollisuutta. Kannustusta riitti mukavasti kaikille.

Seppo jakaa ultrakokemuksia muiden kanssa 

Kokemusta riittää: Seppo, Ari ja Marios yhteensä 37 Spartathlon läpijuoksua

Onnittelut vielä Sepolle huikaisevasta juoksu-urasta. Toivottavasti paikat kestää vielä saman verran lisää. Loput kuvat tapahtumasta voi katsella täältä.

Tälle viikolle kertyneet harjoitukset olivat pääasiassa työmatkapyöräilyä. Ja nekin melko kevyitä. Maanantaina, tiistaina ja torstaina kävin fillarilla töissä, josta kertyi runsaat neljä tuntia fillaria ja kilsoja hiukan vajaa sata. Keskiviikkona kävin juoksemassa toisen juoksulenkin Sakuran jälkeen. Vuorossa varovainen kymppi järven ympäri. Juoksu tuntui hyvälle, mutta tottumattomuudesta etureidet olivat vielä perjantaina melko kankeat. Lisäksi viikon aikana on kolmena iltana yritetty tehdä pientä kuntopiiriä. On mukava huomata, että vatsalihasten tekeminen onnistuu nyt ilman mitään ikäviä tuntemuksia alavatsassa. Se on hyvä merkki. Lauantain Ystävyysultran jälkeen pidin sunnuntain vapaata. Se menikin mukavasti kotipihalla kevään uusia istutuksia laittaessa. Viikolle kertyi yhteensä kahdeksan tuntia treeniä.

Ei kommentteja:

Viikko 37 ja juoksutaukoa

Ensimmäinen työviikko loman jälkeen takana ja arki on palannut kuvioihin täydellä voimalla. Arki on hyvästä, rytmi ja aikataulu ovat totutu...