maanantai 1. kesäkuuta 2009

Viikko 22

Maanantai alkoi fillaroinnilla töihin. Pidin vähän parempaa vauhtia ja pystyin polkemaan koko matkan isolla eturattaalla. Kovin suurta kipua ei tuntunut polvissa. Illalla töiden jälkeen tein yhdistelmätreenin, kun poljin fillarilla ensin Pirttimäkeen (54min) ja vaihtoin siellä suunnistusvarusteisiin. Juoksin 12 km radan (120 min) pummaten parilla rastilla yhteensä 8-10 min. Sellainen normisuoritys. Suunnistuksessa keskisykkeen jäädessä alle 160 tietää pummanneensa rasteilla. Suunnistuksen ja juoksun kulkiessa on keskisyke normaalisti siinä 165 paikkeilla. Suunnistuksen jälkeen poljin vielä Pirttimäestä kotiin (41 min). Yhdistelmätreeni oli yhteensä 3.36 h.

Tiistaina oli vuorossa ihan peruslenkki 20 km / 1.47 h. Polvet olivat aika kipeät eilisen suunnistuksen jäljiltä. Keskiviikkona oli vuorossa kiihtyvävauhtinen lenkki matolla. Alkuun 10 km verryttelyjä, jonka jälkeen 12 km kiihtyvävauhtisesti 5.00 min/km -> 3.35 min/km. Viimeisellä kilsalla syke ei noussut samoihin lukemiin kuin edellisillä kerroilla. Jalat tuntuivat hyville. Loppuverkat 2 km matolla sekä 10 min kuntopyörällä. Torstaina tuli lepopäivä, jota en ollut kyllä suunnitellut etukäteen. Ohjelmanmuutos.

Perjantaina juoksin poikkeuksellisesti aamulla töihin 23 km/2.03 h ja tunne oli yllättävän hyvä. Yleensä aamulenkit eivät ole olleet meikäläisen vahvinta aluetta, mutta nyt kulki yllättävän rennosti. Kävin vielä perjantaina Juhalla hieronnassa, joka jäikin kestoltaan 30 minuuttiin. Juha oli tehnyt tuplabuukkauksen ja jouduin antamaan tietä vaativammalle asiakkaalle...

Lauantaina oli vuorossa Itärastit Veikkolassa 7 km /72 min (keskisyke 152!). Ratamestari oli selvästi mieltynyt metsähakkuisiin ja rata olikin vedetty kaikkien mahdollisten hakkuiden kautta. Juoksin vielä kotiin Veikkolasta rastien jälkeen tehden sopivan loppuverryttelyn 6km/31min. Sunnuntaina oli normilenkki Kattilaan ja takas 23 km/2.02 h. Lämmintä riitti. Ensimmäinen kyy tuli vastaa lenkillä. Tosin se oli jäänyt tiellä auton yliajamaksi.

Viikko yht 14.15 h, josta juoksua 8.22 h /96km, yhdistelmätreeni 3.36 h, fillaria 0.55 h sekä suunnistusta 1.12 h. Eli 8 harjoitusta ja 1 lepo. Viikkotavoite oli 14 h.

Viikko 23 on viimeinen kovempi viikko ennen seuraavan kisan loppukevennystä. Viikkotavoite on 16 h ja tarkoitus on saada taas pari kovempaa lenkkiä mukaan.

Ei kommentteja:

Viikko 23 ja Jukola treeniä

Viikon alkaessa Jukolaan on enää vajaat kaksi viikkoa ja edellisestä suunnistusharjoituksesta aikaa melkein kaksi vuotta. Vuoden 2016 Jukol...