torstai 2. lokakuuta 2008

Palautteluviikko


Kisan päätymisestä viime lauantaina noin klo 15 aikoihin on nyt kulunut runsaat viisi vuorokautta. Palautuminen on ollut todella nopeaa ja tänään käydessäni ensimmäisen kerran kisan jälkeen hierojalla, minulla oli melkoinen työ vakuuttaa Juha, että olin todella osallistunut kisaan. Ja vieläpä juossut sen loppuun runsaan 32 tunnin loppuajassa. Viimeisetkin turvotukset nilkoista ja jalkateristä ovat lähes lähteneet. Rappusten nouseminen ja laskeminen onnistuu jo ilman mitään ongelmaa. Voimaa ei reisissä tai pohkeissa vielä paljoa ole, sen tuntee heti kun yrittää siirtyä esimerkiksi rappusia vähän rivakammin.

Vielä tiistaina tullessani kotiin Kreikasta olivat jalat todella turvonneet ja liikkuminenkin oli vielä hieman vaivalloista. Toisin kuin viime vuoden Espoon 24h kisan jälkeen ei tällä kertaa tullut mitään vammaa jalkoihin. Silloin Espoon kisan jälkeen jouduin nilkuttamaan jonkin aikaa kipeytyneen jalkapohjan takia. Edes tuo ennen kisaa kipeänä ollut päkiä ei haitannut kisassa eikä nyt kisan jälkeen.

Nyt otetaan rennosti ja nukutaan kissoistamme mallia ottaen.

2 kommenttia:

Mara.S kirjoitti...

Näyttää tuo palautumisprosessikin treenaantuvan. On se vaan ihmeellistä. Ja miten nopsaa ne jalat tulivat kuntoon ennen kisaa. Aivan ällistyttävää. Tuolla sinun pyöräilyllä voi olla asiassa jotain tekemistä.
Ihastelevat onnittelut vielä kertaalleen.

StanleyPark kirjoitti...

Kiitokset onnitteluista!

Nopeaa palautumista olen ihmetellyt itsekin. Eilen kävin pyörällä töissä kisan jälkeen ensimmäistä kertaa (23km suunta) ja hyvältä tuntui. Syke ehkä hieman koholla, jaloissa voimat olivat jo palautuneet.

Juoksemaan aion vasta ensi viikolla, vaikka olo onkin hyvä. Uskon, että kropan on hyvä antaa palautua kunnolla.

Kolme viikkoa ja kohti Sinister7 kisaa

Kolme viikkoa on taas kulunut edellisestä päivityksestä. Aika on taas ollut vähän kortilla tai sanotaanko, että blogi jäänyt vähemmälle prio...