sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Akkujen latausta

Viikko on mennyt rästiin jääneiden kotihommien kanssa. Ainoastaan maanantaina kävin fillarilla töissä, mutta lopput ajasta on mennyt alakerran remontissa sekä rikkoutuneen pyykinpesukoneen korjausyrityksissä ja uuden lopulta etsimisessä. Alakerrassa on tarkoituksena muuttaa varastohuone jonkinlaiseksi oleskeluhuoneeksi, mutta remontti muuttuikin aika radikaalisti, kun päätimme piikata lattian auki ja mataloittaa muuten aika matalaa huonetta. Olisiko taustalla kovat ensi vuoden tavoitteet, kun takaraivossa pyöri ajatus juoksumaton saamisesta alakertaan. No, katsotaan nyt.

Tulevalla viikolla on tarkoitus ladata akkuja ihan kunnolla, kun tarjolla on viikon mittainen itsensä kehittämisen seminaari Kyproksella. Seminaarin vetää Esa Saarinen, joten luvassa on paljon mielenkiintoisia uusia ajatuksia. Seminaarin yhteydessä ehtii varmasti tehdä pari lenkkiäkin, joten ihan istumiseksi homma ei mene. Mikäs tämän parempaa kun vielä huoltaja-vaimokin on mukana.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Akkujen lataus ottaa aikansa. Mites on Vierumäen leirin laita? Itse ilmoittauduin jo mukaan.

Sari kirjoitti...

Tulossa ollaan Vierumäelle, Sari tulee tällä kertaa mukaan. Tulethan meidän kyydissämme? Palataan tarkempiin koordinaatteihin myöhemmin.

Anonyymi kirjoitti...

JussiH ja Santta kysyivät kyytiini Pukinmäestä. Lupasin sen järjestyvän tavalla tai toisella. Nyt on mahdollista useampikin ratkaisu. Esim. sellainen, että käytetään teidän autoa, ellet ole jo myynyt paikkoja muille?

Sari kirjoitti...

En ole paikkoja vielä muille luvannut, joten meille tämä kyllä sopii. Lähdetäänkö jo aikaisin lauantaina? Sovitaan tarkemmin vielä, vaikka mailitse.

Treeniyhteenveto 2023

Vuotta on vielä pari päivää jäljellä, mutta tässä vähän yhteenvetoa treeneistä (päivitetty 2.1.2024). Datat tulee Polar Flown puolelta: Koko...