sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Viikot 13, 14 ja 15

Tästä näyttää tulevan enemmänkin tapa kirjoittaa tätä blokia vähän harvemmin kuin aikaisemmin. Taas on siis kiirettä pitänyt ja kevät on edennyt ilman viikottaista päivitystä. No, joka tapauksessa tässä jotakin viimeisestä kolmesta viikosta.

Viimeisen kolmen viikon aikana on kevät edennyt nopeasti. Lumet ovat hävinneet lähes kokonaan näiltä seuduilta ja linnut ovat todellakin aloittaneet kevätkonserttinsa. Viime viikolla ensimmäiset kurjet lensivät korkealla kaakattaen ja tällä viikolla västäräkki on nähty useampaan kertaan. Viikolla 13 näkyivät ensimmäiset sinivuokot ja tällä viikolla ensimmäiset valkovuokot. Nämä kaikki havainnot vaikka aamulla on mittari näyttänyt vielä pakkaslukemia.

Sinivuokot 29.3.

Valkovuokot 12.4.


Viikko sitten tuli käytyä Tampereella koulutuksessa ja siinä yhteydessä piti tietysti käväistä Pispalassa tarkistamassa, että rappuset ovat vielä paikalla.
Polkuakin löytyi

Rappuset

Ja vähän kivikkoa

Ja kaupunkia

Eilen lauantaina oli loistavan aurinkoinen keli ulkoiluun. Nuuksiossa tuli juostua metsiä pitkin runsaat pari tuntia ja kuvia tuli otettua taas ihan urakalla. Tässä osa.

Treenien osalta edelliset kolme viikkoa ovat olleet hieman edellisiä parempia. Pari ekaa viikkoa juoksutunnit olivat vajaan 10 tunnin tuntumassa ja nyt kolmannella viikolla 13,5 tuntia. Tunnit ovat tulleet kasaan lähinnä työmatkailusta. Tänään käytiin juoksemassa neljä tuntia Annan, Jannen ja Eetun kanssa. Pirttimäessä tehtiin pakollinen huoltotauko ja vaihdettiin kuivat paidat.
Sokerimunkki ja kokis

Tällä viikolla on myös tullut dokumentoitua vähän noita lounasruokia töissä. Paljon kasviksia, kahtena päivänä kalaa, kerran tofua ja kerran intialaista papukasvisjuttua. Sekä tietysti torstaina pakollinen pannari.

Viikolla 15 töissä nautitut neljä lounasta

Karhunkierrokselle on aikaa nyt viisi viikkoa. Vähän se kisa tulee liian aikaisin meikäläiselle tänä vuonna, mutta kunto on se mikä on. Vielä ehtii saada jonkun pidemmän harjoituksen ja vappuna tietysti coutsin kanssa 12h Salpaus Rogan. Vauhtia jos saisi vähän nostettua peruslenkeillä niin sekään ei olisi pahasta. Näillä mennään.
3 kommenttia:

pasi.koskinen kirjoitti...

Saakeli ja minä olin Pohjoisessa kun kävit.
Olisit päässyt kotipoluilleni jos olisit ottanut yhteyttä ja jos olisin ollut paikalla.

Kalevi Montela kirjoitti...

Kiva lukea blogiasi, vaikka harvemminkin. Hyvää kevään jatkoa ja Onnea Salpaukseen ja Karhunkierrokseen!

StanleyPark kirjoitti...

Moi Pasi ja Kalevi,

kiitos kommenteistanne. Aikataulut tarkentuu niin myöhään, että aika hankala on sopia lenkkiä yhdessä. Mutta voisi hyvin kokeilla seuraavan kerran.
Kiitos Kaleville blogin lukemisesta, myös sinun päivityksiä FB:ssä on mukava lukea. Hienoja muistoja aikojen varrelta.

terveisin,
SP

Viikko 20 treeniä ja pihahommia

Mennyt viikko on ollut erityisen kuivaa ainakin täällä Nuuksion seudulla. Pölyä riittää ilmassa ja puiden siitepölykin on nyt todella runsa...