sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Viikot 37 ja 38 pyöräillen ja suunnitellen

Pari viikkoa on mennyt edellisestä päivityksestä. Kiirettä on pitänyt niin opiskelun puolella kuin sitten tuolla Mammuttimarssin suunnittelussa. Kyllä, mammuttimarssin ratoja on suunniteltu viime kesästä asti ja nyt kisoihin on aikaa enää muutama viikko. Aika paljon homma on vienyt tunteja, mutta toisaalta se on ollut hauskaa vaihtelua muun puuhastelun lomassa. Välillä on vaan vähän meinannut aika loppua kesken.

UTMB:n jälkeen ei vielä ole treenit päässeet vauhtiin. Pari viime viikkoa on tullut pääasiassa fillaroitua, kun esimerkiksi viime viikonloppuna molemmat päivät menivät Mammutti Marssin ratoja läpikäydessä. Kilometrejä kertyi pyörän selässä ihan mukavasti ja sai siinä metsienkin läpi fillaria raahata. Onneksi kelit ovat suosineet ja aurinko on paistanut vielä mukavasti lämmittäen. Toivottavasti keli kuitenkin muuttuu kisaan mennessä sateiseksi ja kylmäksi.

Tulevalla viikolla on tarkoitus jatkaa Mammutti Marssin ratojen läpikäyntiä. On ollut hienoa huomata miten maanomistajat ovat olleet myötämielisiä teiden ja alueiden käyttämiseen tämän tapahtuman yhteydessä. Ja kun lisäksi mainitsee kisojen suojelijana toimivan suunnistuksen maailmanmestarin Mårten Boströmin nimen niin lupien kanssa ei ole ongelmia. Toivotaan, että jatko sujuu yhtä hyvin ja voimme käyttää suunniteltuja reittejä ja väyliä kisan aikana.

Ensi viikonloppuna juosteen Kreikassa perinteinen Spartathlon. Kisan seuranta kotisohvalta onnistuu varmasti hyvin kuten edellisinäkin vuosina. Mukana on tänä vuonna kova joukko suomalaisia huippuja. Kiinnostava kisa on tulossa.

Oma trreni on tarkoitus potkaista käyntiin vakavammin, kunhan MaMan radat saadaan ensin kuntoon. Aikaa Sysikallioon on vielä mukavasti ja toisaalta viime viikonlopun pitkissä fillaroinneissa huomasi, että kroppa ei ehkä ihan vielä ota vastaan sellaista treeniä mitä Sysikallio vaatii. Katsotaan rauhassa mitä tulevaisuus tuo.Ei kommentteja:

Viikko 37 ja juoksutaukoa

Ensimmäinen työviikko loman jälkeen takana ja arki on palannut kuvioihin täydellä voimalla. Arki on hyvästä, rytmi ja aikataulu ovat totutu...